Careers

Want to work for us? Discover more and see our current job vacancies.

Werken-bij-itelligence-innovatie-256x190

Innovatie

itelligence is SAP Platinum partner, we zijn één van de belangrijkste partners van SAP en hebben, als enige partner, zes global SAP certificeringen. Door onze nauwe verbondenheid met SAP zijn we continue bezig met de laatste ontwikkelingen en innovaties. We praten niet alleen over S/4HANA, maar zijn het daadwerkelijk aan het implementeren. Dat maakt het verschil.

Werken-bij-itelligence-parttime-werken-285x190

Parttime werken

Een parttime baan binnen de consultancy, dat zie je niet vaak. Bij ons wel! Wij hechten veel waarde aan een goede work-life balance van onze medewerkers en bieden standaard de mogelijkheid parttime te werken (32 uur is altijd een optie).

Veel van onze collega’s maken hier inmiddels gebruik van!

Werken-bij-itelligence-fun-285x190

Fun

Binnen ons bedrijf wordt hard gewerkt, daar staan een prima salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden tegenover.

We lunchen gezamenlijk en iedere vrijdagmiddag hebben we hapjes bij de borrel. Daarnaast worden regelmatig activiteiten georganiseerd zoals een internationaal voetbaltoernooi, kanoën met collega’s en naar de Efteling met je gezin en collega’s.

Werken-bij-itelligence-internationaal-269x190

Internationaal

itelligence richt zich wereldwijd, met ruim 5.300 consultants in 24 landen, op volledige SAP dienstverlening voor de grotere bedrijven in het MKB en het Hoger Onderwijs.
Vanuit de Benelux werken we regelmatig samen met collega’s uit andere landen, waarbij we onze kennis delen en klanten gezamenlijk bedienen.


Contact Us
Contact Us

Have questions? Please contact us.