Business Consultant Business Analytics

Location: Eindhoven - The Netherlands
Details:

itelligence richt zich wereldwijd, met ruim 4500 consultants in 24 landen. op volledige SAP dienstverlening voor bedrijven en organisaties in de midmarket. Als SAP Platinum partner is het één van de belangrijkste partners van SAP en heeft het, als enige partner, zes global SAP certificeringen. itelligence is hierdoor zeer nauw verbonden aan SAP en is continue bezig met de laatste ontwikkelingen en innovaties binnen de state-of-the-art product portfolio van SAP. Dit maakt ons uniek.

Ons motto is “Think Global, Act Local”. Met de kennis die wereldwijd beschikbaar is en wordt opgebouwd bedienen, wij vanuit onze vestigingen in Eindhoven en Diegem met ruim 120 medewerkers de Benelux markt van innovatieve SAP oplossingen. We richten ons daarbij op verschillende marktsegmenten binnen de sectoren Industry (Maakindustrie, Handel en Distributie, Automotive, Food en Agri) en Education (ROC markt, Hoger onderwijs)

Het Innovations team binnen itelligence houdt zich vooral bezig met het verkennen en positioneren van oplossingen die nog geen onderdeel zijn van onze standaard portfolio. Binnen itelligence willen wij onze positie en portfolio op het gebied van Business Analytics, vooral ook op het gebied van Realtime en Predictive analytics, verder uitbreiden.

Daarom willen wij het Innovations team van itelligence versterken met een

Business Consultant Business Analytics

Wat houdt het in?

Je bent binnen itelligence Benelux de frontrunner met betrekking tot Business Analytics.

Je bekleedt een sleutelrol bij het adviseren van onze klanten over de nieuwste ontwikkelingen met betrekking tot Business Analytics en over de SAP producten die SAP hiervoor heeft ontwikkeld. Je draagt op basis van trends en nieuwe ontwikkelingen in de markt je steentje bij aan ontwikkeling van visie en strategie voor de itelligence organisatie.

Je werkt nauw samen met Marketing, Sales, en Business Development bij het uitbouwen van de portfolio op het gebied van reporting, predictive en realtime analytics, en social media analytics en onderhoudt nauwe contacten met de wereldwijde itelligence organisatie en met SAP.

Als Business Consultant Business Analytics werk je in een klein team van Strategic Consultants en rapporteer je rechtstreeks aan de Innovations Director van itelligence Benelux. Gezien de aard van de rol, zal je veelal op projectbasis werken in cross-functionele teams met collega’s uit het analytics team, de verschillende business units en de wereldwijde itelligence organisatie. Naast de adviserende rol zal je ook regelmatig meewerken in de realisatie van de projecten.

Wat we verwachten

Je bent toe aan een 2e of 3e carrierestap.

Behalve een afgeronde HBO of WO-opleiding, heb je minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring met Business Analytics.

Je beschikt over een gezonde dosis eigen initiatief en kunt jouw visie en enthousiasme op anderen overbrengen.

Je bent in staat om de behoeftes van de klant te vertalen naar een strategie rondom Business Analytics en vervolgens dit door te vertalen naar concrete projecten.

Daarnaast ben je altijd bereid om je collega’s verder te helpen.

Binnen itelligence richten we ons op het gebied van Business Analytics op de verschillende producten van SAP, waaronder de front-end tools Web Inteligence, BusinessObjects Lumira, en Crystal Reports, alsmede de backend producten Data Services en Universe building. Daarnaast zijn we kennis op het gebied van BusinessObject Cloud aan het opdoen en zijn we S/4 Smart business apps en KPI cockpits aan het ontwikkelen. Kennis van een of meerdere van deze SAP producten is voor de rol van Strategic Consultant een pré.

Uitstekende communicatieve en contactuele vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal vinden we, vanwege het internationale karakter van de functie, belangrijk. Kennis van de Duitse of Franse taal is een pré.

Vanzelfsprekend ben je bereid om nationaal en internationaal te reizen. De standplaats voor de werkzaamheden is Eindhoven, maar het kan nodig zijn om (meerdere dagen) op locatie bij de klant of op één van de andere vestigingen van itelligence werkzaam te zijn.

Wat je van ons kunt verwachten?

Consultants waarderen itelligence Benelux om haar familiaire karakter en de internationale samenwerking. Er is ruimte voor eigen initiatief en er wordt gewerkt met de laatste innovaties van SAP en partners.

Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid om parttime te werken (32 uur is een optie) en kennen we uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, een hoge mate van zelfstandigheid en veel vrijheid van handelen.

Interesse?

Neem voor meer informatie over de functie van Business Consultant Business Analytics telefonisch contact op met Marco van de Vliet (recruiter), via 088 – 5 325 112 of mobiel via 06 – 437 641 21.
Je kunt je CV mailen naar jobs@itelligence.nl

Follow us: