Senior SAP Logistics Consultants Industry

Location: Eindhoven - The Netherlands
Details:

itelligence is de enige partner met zes SAP-certificeringen. Dat maakt ons uniek. Als SAP Global Partner werken we samen met SAP en zijn we uitstekend op de hoogte van innovaties, zodat we state-of-the-art solutions kunnen bieden.
Binnen onze Nederlandse vestiging in Eindhoven werken we met ruim 100 medewerkers aan innovatieve SAP-oplossingen voor klanten binnen de sectoren Industry en Education.
Klanten binnen de sector Industry bevinden zich binnen Food, Agri, Automotive en Healthcare.

 

Om onze groeiambities waar te kunnen maken, willen wij ons team versterken met meerdere

Senior SAP Logistics Consultants Industry (32 – 40 uur per week)

 

Wat houdt het in?
Onze SAP Consultants werken samen met collega’s in een hecht team in Eindhoven en werken daarnaast regelmatig in wisselende teams op locatie bij de klant, bij gerenommeerde bedrijven binnen de sectoren Food, Agri, Automotive of Healthcare. Werkgebied is met name de Benelux, incidenteel ook Duitsland. Op grond van kennis en ervaring brengen we de interne processen bij de klant in beeld, mogelijke knelpunten worden gesignaleerd en omgezet in verbeterprocessen.
Vervolgens verzorg je, samen met collega’s, demo’s en maak je de klant enthousiast om voor de itelligence oplossingen te kiezen. De Consultant biedt ondersteuning bij de inrichting en implementatie bij de klant binnen zijn/haar expertise, traint de gebruikers en biedt waar nodig support.

 

Wat we verwachten:
Sinds je studie aan een hogeschool of universiteit heb je ruime consultancy-ervaring binnen SAP opgedaan, bij voorkeur binnen de sectoren waar onze expertise ligt.
Wij hebben behoefte aan kandidaten die twee of meerdere modules (MM, SD, WM, SCM en/of PP) beheersen, liefst aangevuld met SAP certificering.

Uitstekende communicatieve en contactuele vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal vinden we vanwege het internationale karakter van de functie eveneens belangrijk.
Vanzelfsprekend ben je bereid om nationaal en internationaal te reizen. De standplaats voor de werkzaamheden is Eindhoven, maar het zal regelmatig nodig zijn om (meerdere dagen) op locatie bij de klant werkzaam te zijn.

 

Wat je van ons kunt verwachten
Consultants kiezen voor itelligence vanwege de uitdagende internationale projecten en onze kwalitatief hoogstaande oplossingen. We werken uitsluitend met SAP en focussen ons op specifieke sectoren.
Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid om parttime te werken (32 uur is een optie) en kennen we uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, een hoge mate van zelfstandigheid en veel vrijheid van handelen.

 

Interesse?
Neem voor meer informatie over de functie van Senior SAP Logistics Consultants Industry (32 – 40 uur per week) telefonisch contact op met Marco van de Vliet (recruiter) via 040 – 296 8600 of 06 – 43 76 41 21.

Je kunt reageren door je CV te mailen naar jobs@itelligence.nl

 

Follow us: