Finance Consultant / accountant met ERP implementatie ervaring

Location : Eindhoven - The Netherlands
Details:

itelligence (Eindhoven) zoekt een ervaren Finance Consultant, die onze cloud oplossingen bij klanten in het midden- en kleinbedrijf gaat implementeren.

Wie zijn we?

itelligence is de enige partner met zes SAP-certificeringen. Dat maakt ons uniek. Als SAP Global Partner werken we samen met SAP en zijn we uitstekend op de hoogte van innovaties, zodat we state-of-the-art solutions kunnen bieden.

Binnen onze Nederlandse vestiging in Eindhoven werken we met ruim 100 medewerkers aan innovatieve SAP-oplossingen voor klanten binnen de sectoren Industry en Education.

Klanten binnen de sector Industry bevinden zich binnen Food, Agri, Automotive en Healthcare, zowel grotere klanten als midden- en kleinbedrijf. Om die laatste groep beter te kunnen bedienen met onze SaaS-oplossingen, willen wij ons team versterken met een ervaren

Finance Consultant / accountant met ERP implementatie ervaring

Wat houdt het in?

Als ByDesign Finance Consultant werk je samen met collega’s in een hecht team in Eindhoven en werk je regelmatig in wisselende teams op locatie bij de klant, bij gerenommeerde bedrijven binnen de sectoren Food, Agri, Automotive of Healthcare.

Werkgebied is met name de Benelux, incidenteel ook Duitsland. Op grond van kennis en ervaring brengen we de financiële processen bij de klant in beeld, mogelijke knelpunten worden gesignaleerd en omgezet in verbeterprocessen.

Vervolgens verzorg je, samen met collega’s,  demo’s en maak je de klant enthousiast om voor onze cloud-oplossingen te kiezen. Je biedt ondersteuning bij de inrichting en implementatie bij de klant binnen zijn/haar expertise, traint de gebruikers en biedt waar nodig support.

Wat we verwachten:
  • HBO of WO-opleiding richting Finance & Controlling;
  • Aantoonbare ervaring met een Finance ERP implementatie
  • Aantoonbare ervaring met en uitgebreide kennis van SAP FI/CO is een plus
  • Aantoonbare ervaring met SAP Business ByDesign Finance is zeker een plus;

Uitstekende communicatieve en contactuele vaardigheden in de  Nederlandse en Engelse taal vinden we vanwege het internationale karakter van de functie eveneens belangrijk.

Vanzelfsprekend ben je bereid om te reizen. De standplaats voor de werkzaamheden is Eindhoven, maar het zal regelmatig nodig zijn om (meerdere dagen) op locatie bij de klant werkzaam te zijn.

Wat je van ons kunt verwachten

Consultants kiezen voor itelligence vanwege de uitdagende internationale projecten en onze kwalitatief hoogstaande oplossingen. We werken uitsluitend met SAP en focussen ons op specifieke sectoren.

Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid om parttime te werken (32 uur is een optie) en kennen we uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, een hoge mate van zelfstandigheid en veel vrijheid van handelen.

Interesse?

Neem voor meer informatie over de functie van Finance Consultant / accountant met ERP implementatie ervaring telefonisch contact op met Marco van de Vliet (recruiter) via 040 – 296 8600 of 06 – 43 76 41 21.


Contact Us
Contact Us

Have questions? Please contact us.