Senior SAP Consultants (PP – MM – SD – SCM)

Location : Eindhoven - The Netherlands
Details:

Binnen onze Nederlandse vestiging in Eindhoven werken we met ruim 120 medewerkers aan innovatieve SAP-oplossingen voor klanten binnen de sectoren Industry en Education. Klanten binnen de sector Industry bevinden zich binnen Food, Agri, Automotive en Healthcare.

Om onze groeiambities waar te kunnen maken, willen wij ons team versterken met meerdere Senior SAP Consultants (PP – MM – SD – SCM)

Wie zijn we?

itelligence is SAP Platinum partner, we zijn één van de belangrijkste partners van SAP en hebben, als enige partner, zes global SAP certificeringen. Door onze nauwe verbondenheid met SAP zijn we continue bezig met de laatste ontwikkelingen en innovaties. We praten niet alleen over S/4HANA, maar zijn het daadwerkelijk aan het implementeren. Dat maakt het verschil.

Binnen onze Nederlandse vestiging in Eindhoven werken we met ruim 120 medewerkers aan innovatieve SAP-oplossingen voor klanten binnen de sectoren Industry en Education. Klanten binnen de sector Industry bevinden zich binnen Food, Agri, Automotive en Healthcare.

Om onze groeiambities waar te kunnen maken, willen wij ons team versterken met meerdere

Senior SAP Consultant (PP – MM – SD – SCM)

Wat houdt het in?

Onze SAP Consultants werken samen met collega’s in een hecht team in Eindhoven en werken daarnaast regelmatig in wisselende teams op locatie bij de klant, bij gerenommeerde bedrijven binnen de sectoren Food, Agri, Automotive of Healthcare. Werkgebied is met name de Benelux, incidenteel ook Duitsland. Op grond van kennis en ervaring brengen we de interne processen bij de klant in beeld, mogelijke knelpunten worden gesignaleerd en omgezet in verbeterprocessen.

Vervolgens verzorg je, samen met collega’s, demo’s en maak je de klant enthousiast om voor de itelligence oplossingen te kiezen. De Consultant biedt ondersteuning bij de inrichting en implementatie bij de klant binnen zijn/haar expertise, traint de gebruikers en biedt waar nodig support.

Wat we verwachten:

Sinds je studie aan een hogeschool of universiteit heb je tenminste 5 jaar consultancy-ervaring binnen SAP PP, MM, SD en/of SCM opgedaan, bij voorkeur binnen de sectoren waar onze expertise ligt.

Wij hebben behoefte aan kandidaten die twee of meerdere modules beheersen, liefst aangevuld met SAP certificering.

Uitstekende communicatieve en contactuele vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal vinden we vanwege het internationale karakter van de functie eveneens belangrijk.

Vanzelfsprekend ben je bereid om nationaal en internationaal te reizen. De standplaats voor de werkzaamheden is Eindhoven, maar het zal regelmatig nodig zijn om (meerdere dagen) op locatie bij de klant werkzaam te zijn.

Wat je van ons kunt verwachten:

Consultants kiezen voor itelligence vanwege de uitdagende internationale projecten en onze kwalitatief hoogstaande oplossingen. We werken uitsluitend met SAP en focussen ons op specifieke sectoren.

Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid om parttime te werken (32 uur is een optie), een hoge mate van zelfstandigheid en veel vrijheid van handelen.

Binnen ons bedrijf wordt hard gewerkt, daar staan een prima salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden tegenover. We lunchen gezamenlijk en iedere vrijdagmiddag hebben we hapjes bij de borrel. Daarnaast worden regelmatig activiteiten georganiseerd.

Interesse?

Neem voor meer informatie over de functie van Senior SAP Consultant (PP – MM – SD – SCM) telefonisch contact op met Marco van de Vliet (recruiter) via 040 – 296 8600 of 06 – 43 76 41 21.


Contact Us
Contact Us

Have questions? Please contact us.