Back-end developer Innovations

Location : Eindhoven - The Netherlands
Details:

itelligence richt zich wereldwijd, met ruim 4500 consultants in 24 landen, op volledige SAP dienstverlening voor bedrijven en organisaties in de Midmarket. Als SAP Platinum partner is het één van de belangrijkste partners van SAP en heeft het, als enige partner, zes global SAP certificeringen. itelligence is hierdoor zeer nauw verbonden aan SAP en is continue bezig met de laatste ontwikkelingen en innovaties binnen de state-of-the-art product portfolio van SAP. Dit maakt ons uniek.

Ons motto is “Think Global, Act Local”. Met de kennis die wereldwijd beschikbaar is en wordt opgebouwd bedienen, wij vanuit onze vestigingen in Eindhoven en Diegem met ruim 120 medewerkers de Benelux markt van innovatieve SAP oplossingen. We richten ons daarbij op verschillende marktsegmenten binnen de sectoren Industry (Maakindustrie, Automotive, Handel en Distributie) en Education (ROC markt, Hoger onderwijs).

Het team Innovations zet zich dagelijks in om nieuwe innovaties te creëren voor onze bestaande en nieuwe klanten in de wereld van Internet of Things. Daarnaast is het team dagelijks verantwoordelijk voor het ondersteunen/ beheren van onze bestaande klanten. Wij zien een sterke groei in deze markt en daarom wil Benelux deze positie verder uitbreiden. Daarom willen wij het Innovations team van itelligence versterken met een:

Back-end developer Innovations

Wat houdt het in?

De Back-end developer bekleedt een sleutelrol bij het mee opzetten van een nieuwe solution en het creëren van Proof of Concepts binnen diverse industrieën. Je bent het gezicht van itelligence als het gaat om kennis en ervaring in de wereld van Innovaties. Daarnaast werk je aan innovatieve projecten en het toepassen van de nieuwste technologieën in complexe omgevingen, zowel nationaal als internationaal. Je vertaalt de klantbehoefte naar oplossingen gebaseerd op .NET technologie in combinatie met SAP.

Wat we verwachten

We zoeken passievolle, analytisch vaardige collega met ervaring in .NET development. Een collega met een sterke persoonlijkheid, die zichzelf zowel inhoudelijk als persoonlijk verder wilt ontwikkelen binnen een boeiend vakgebied maar ook openstaat voor nieuwe technologieën binnen SAP. Je weet precies wat er speelt binnen jouw expertise en welke ontwikkelingen belangrijk zijn voor de opdrachtgevers in de publieke en private markt. Je bent ambitieus en wilt graag doorgroeien binnen je vakgebied.

Je werkt samen met een gedreven en innovatief team en SAP specialisten in het realiseren van solutions op het gebied van mobility en innovaties, waarbij jouw kennis en kunde waardevolle bijdrage kan leveren aan het succes van het team.

De standplaats voor de werkzaamheden is Eindhoven, maar het kan nodig zijn om (meerdere dagen) op locatie bij de klant of op één van de andere vestigingen van itelligence werkzaam te zijn.

Je brengt mee
  • Een afgeronde (technische) opleiding op HBO- of WO- niveau;
  • Minstens 2 jaar werkervaring als ontwikkelaar op het Microsoft platform;
  • Kennis van en ervaring met .NET Framework, Entity Framework, ASP.NET, C#, MVC WCF, TFS/Git;
  • Kennis van Java, Spring Framework is een pré;
  • Kennis van SQL Server, XML, AngularJS;
  • Kennis van en ervaring met SAP is een pré;
  • Je staat open om ook in andere ontwikkelplatformen en met andere talen te werken, zoals Hana Cloud Platform, Cloud foundary en iOS;
  • Je hebt een klantgerichte, proactieve en pragmatische houding;
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk (Nederlands en Engels).
Wat je van ons kunt verwachten

Consultants waarderen itelligence Benelux om haar familiaire karakter en de internationale samenwerking. Er wordt voldoende ruimte geboden voor eigen initiatieven. Initiatieven die bijdragen aan het resultaat worden gewaardeerd en beloond.

itelligence ondersteunt en faciliteert je bovendien in jouw ontwikkeling en biedt daarom ruime opleidingsmogelijkheden aan, technische meetings, workshops, etc. Daarnaast stimuleren wij je graag in het behalen van certificeringen in jouw vakgebied.

Interesse?

Neem voor meer informatie over de functie van Back-end developer Innovations telefonisch contact op met Marco van de Vliet (recruiter), via 040 – 2 96 86 00 of mobiel via 06 – 437 641 21. Je kunt reageren door je CV te mailen naar [email protected]


Contact Us
Contact Us

Have questions? Please contact us.