Andreas Markerink

Director Discrete Industries

Andreas Markerink rondde in 1992 de studie Techniek & Maatschappij af aan de Technische Universiteit Eindhoven. Voordat Markerink zijn entree maakte binnen itelligence Benelux Holding, vervulde hij uiteenlopende functies binnen verschillende bedrijven. Zijn loopbaan startte in 1992 bij Fokker Aircraft, waarna hij in 1995 overstapte naar Ordina om achtereenvolgens de functies te vervullen van consultant, projectmanager en Business Unit Manager. Uiteindelijk zou hij acht jaar in dienst blijven van Ordina.

In 2003 achtte Andreas Markerink de tijd rijp om zijn vleugels verder uit te slaan, te beginnen bij Superp als projectmanager. In 2005 ging hij aan de slag als senior consultant binnen Heineken International, om drie jaar later te starten met als SAP Unit Manager bij Getronics PinkRoccade. Van 2009 tot zijn overstap naar itelligence bekleedde Markerink de functies van projectmanager en SAP Unit Manager bij Delaware Consulting.

Markerink besloot in 2013 het team van itelligence Benelux Holding te versterken. Aanvankelijk werkte Markerink als Manager Operations and Services. In september 2014 verruilde hij deze werkzaamheden voor zijn huidige functie van Director Discrete Industries.


Contact
Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.