Hein Kivits

Director Wholesale & Professional Services

Na Hein zijn studie aan de Hogeschool Utrecht en een jaar gediend te hebben bij het Nederlandse Korps Mariniers, heeft Hein zijn eerste stappen in het bedrijfsleven gezet. Zijn eerste ervaringen in de IT-dienstverlening heeft Hein opgedaan bij Perfection Automatiseringen in Tilburg. Na 5 jaar maakte hij de overstap naar Intentia Benelux waar hij onderdeel uitmaakte van het Distributie & Groothandel team.

Sinds 2003 is hij werkzaam in de ‘SAP Wereld’. Bij Ctac (en later het bedrijfsonderdeel mYuice) heeft hij verschillende sales en management rollen vervuld. Na bijna 10 jaar voor Ctac gewerkt te hebben maakte hij de overstap naar Goldfish-ICT om daar, samen met een team van consultants waar hij al vele jaren mee samenwerkte, een start te maken met de nieuwste Cloud oplossingen van SAP. Na de overname van Goldfish-ICT  door itelligence is zijn unit 1 op 1 overgegaan naar itelligence. Hein maakt ook onderdeel uit van het MT team van itelligence Benelux.

Hein geniet van het sales en management  proces “an sich” alsmede het coachen van collega’s. Daarnaast is hij resultaatgericht. Dit laatste geldt niet alleen voor zijn rol binnen itelligence, maar zeker ook voor het behalen van de doelstellingen door klanten gesteld.

Zijn persoonlijke motto: “When it comes to luck, you make your own”.


Contact
Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.