Masahiro Yanagawa

Executive Vice President, Head of Global Collaboration, Member of the Global Executive Team

Masahiro Yanagawa geeft leiding aan Global Collaboration, dat rapporteert aan de raad van bestuur van itelligence. Hij is voor Japan verantwoordelijk voor budgetten, rapportages en de goedkeuring van fusies en overnames. Yanagawa voorziet de raad van bestuur van advies over kwesties met betrekking tot groepscontracten, bevordert de samenwerking met andere NTT DATA-bedrijven en de NTT-groep en coördineert de communicatie met de Japanse SAP-vestigingen.

Yanagawa behaalde een mastertitel in onder meer stedelijke planning aan het technologisch instituut van Tokio. Hij kwam in 1995 bij NTT DATA Japan in dienst als System Engineer en werkte vervolgens meer dan 10 jaar als projectmanager voor een van de grootste telecombedrijven in Tokio. Hij werd benoemd tot manager van de afdeling Business Planning ter ondersteuning van de Head of Enterprise System Sector bij EIT Company van NTT DATA Japan, dat een omzet noteerde van meer dan 2 miljard USD en meer dan 1000 werknemers telde.

Voordat Yanagawa in augustus 2013 bij itelligence in dienst kwam, was hij gedurende 3 jaar verantwoordelijk voor bedrijfsactiviteiten in Vietnam als directeur van NTT DATA Vietnam.

Masahiro Yanagawa werkt sinds september 2013 voor itelligence in het Duitse Bielefeld.


Contact
Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.