Max White

Executive Vice President, Head of APAC

Max White is Executive Vice President, Head of Regional Business Unit Asia Pacific, NTT DATA Business Solutions en werkt vanuit Brisbane. White was oprichter en Managing Director van Extend Technologies, een van de bedrijven die deel is gaan uitmaken van NTT DATA Business Solutions. Onder zijn leiding groeide Extend Technologies vanaf de oprichting in 2003 naar meer dan 130 medewerkers en een omzet van circa 40 miljoen dollar.

Vóór Extend bekleedde White diverse functies bij IBM waarbij hij telkens topprestaties wist neer te zetten. Na uitgebreide ervaring te hebben opgedaan met het vaststellen van de marktvraag en het herkennen van groeimogelijkheden, richtte White in 1984 met anderen het ICT-bedrijf Data #3 op. Als directeur was hij verantwoordelijk voor de oprichting en groei van verschillende nieuwe bedrijfsdivisies, waarbij meerdere overnames werden gedaan. Data #3 groeide uit van een regionaal bedrijf (Queensland) naar een bedrijf van nationaal belang. Het is sinds eind jaren negentig een beursgenoteerd bedrijf in Australië.

White was daarbij ononderbroken verantwoordelijk voor de binnenlandse groei en de ontwikkeling van nieuwe divisies, overnames en algemene bedrijfsgroeimodellen. Hij is een enthousiaste, toonaangevende topfiguur in de IT-sector in Azië en Oceanië.

In zijn huidige functie werkt White aan het optimaliseren van de prestaties en groei in Zuidoost-Azië en Australië. Daarbij is hij verantwoordelijk voor SAP-projectimplementaties en consultancy voor wereldwijde en multinationale accounts, overheidsinstellingen en internationaal actieve MKB-bedrijven.

 


Contact
Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.