Norbert Rotter

Chief Executive Officer

Norbert Rotter studeerde bedrijfseconomie aan de universiteit van Paderborn en de universiteit van Limerick in Ierland. In 1995 begon hij zijn indrukwekkende loopbaan bij de vestiging in Bielefeld van het wereldwijde auditbedrijf KPMG Deutsche Treuhandgesellschaft AG. Hij was daar verantwoordelijk voor accountantscontrole en voor advies aan het MKB en internationale ondernemingen. Rotter slaagde in 1999 voor zijn examens als belastingadviseur. Vanaf 2000 mag hij zich gecertificeerd accountant (Wirtschaftsprüfer) noemen in Duitsland.

In 2000 accepteerde Rotter een baan als manager bij KPMG in New York. Daar was hij verantwoordelijk voor het adviseren van Duitse dochterbedrijven op de Amerikaanse markt. In 2004 behaalde hij de benodigde papieren voor Certified Public Accountant (CPA) voor de Amerikaanse markt.

Eind 2004 keerde Rotter als seniormanager terug naar de KPMG-vestiging in Bielefeld, waar hij leiding ging geven aan het internationale controle- en adviesteam voor beursgenoteerde ondernemingen en kleine en middelgrote internationale groepen. In deze hoedanigheid was hij onder meer verantwoordelijkheid voor de accountantscontrole van de financiële verslagen van itelligence AG.

Norbert Rotter is sinds 1 januari 2008 de nieuwe Chief Financial Officer van itelligence AG.


Contact
Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.