Steve Niesman

Executive Vice President, Head of North America

Steve Niesman is President en Chief Executive Officer voor itelligence in Noord-Amerika. Niesman verzorgt de dagelijkse leiding van de internationale fullservice SAP-provider voor het middensegment. Het hart van het fullservice aanbod van itelligence wordt gevormd door SAP-consultancy, softwareontwikkeling, systeemintegratie, licentiebeheer, outsourcing en hosting. Niesman heeft meer dan 25 jaar managementervaring en is 18 jaar actief op het gebied van informatietechnologie, ERP en SAP. Hij heeft bovendien een achtergrond in de bancaire en financiële sector.

Voordat Niesman in dienst trad bij itelligence in 2002, bekleedde hij verkoop- en senior general management-functies bij SAP America, Inc. Daar gaf hij leiding aan een team dat verkoop-, consultancy- en trainingsoplossingen ontwikkelde voor een budget van meer dan 250 miljoen. Vóór SAP America was Niesman als senior manager actief bij First Chicago Corporation (nu Chase). Hij begon zijn loopbaan in de financiële sector in dienst van DeKalb Corporation.

Niesman behaalde een B.B.A. in bedrijfseconomie aan Illinois Wesleyan University en daarna een M.B.A. Finance and Organizational Behavior bij Kellogg Graduate School of Management aan Northwestern University. Hij volgde ook een Executive Training Program aan het instituut INSEAD in Fontainebleau. Niesman is ook erkend accountant.


Contact
Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.