Uwe Bohnhorst

Executive Vice President, Chief Operating Officer (COO), Co-Head of APAC

Uwe Bohnhorst is Chief Operating Officer International Sales & Operations. Hij bekleedt deze functie al sinds oktober 2005 en rapporteert aan CEO van itelligence. Vanuit het Duitse Bielefeld ziet Bohnhorst toe op alle aspecten van de internationale bedrijfsactiviteiten. Deze activiteiten zijn verdeeld over marktunits van de Duitstalige landen, Noord-Amerika, West-Europa, Oost-Europa en China.

Vóór deze functie vervulde Bohnhorst verschillende senior managementfuncties gedurende zijn 18-jarige loopbaan bij itelligence. Van 2001 tot 2005 was hij directeur voor de marktunit West-Europa en gaf hij leiding aan een herstructureringsprogramma voor de activiteiten in die regio. Door zijn activiteiten als interim Managing Director voor itelligence Italië (afgestoten door itelligence in 2003) en itelligence UK tot 2005 heeft hij zijn ervaring met buitenlandse markten verder uitgebreid.

Tijdens Bohnhorts dienstverband bij itelligence was hij enige tijd Regional Director van itelligence Duitsland. Daarna ging hij leiding geven aan de afdeling Sales en de SAP Consulting Service Lines van itelligence Duitsland.

Bohnhorst heeft een mastertitel in de economie (Diplom-Kaufmann) van de universiteit van Bielefeld. Hij spreekt Engels en Duits.

Uwe Bohnhorst is lid van de raad van toezicht en de adviesraad van meerdere NTT DATA Group-bedrijven.


Contact
Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.