Details:

Wie zoeken wij?

Heb jij gevoel voor het vinden van de juiste kandidaat voor onze snel groeiende organisatie?

itelligence is op zoek naar een zelfstandige en doortastende recruiter. Wil jij meewerken aan de bouw van onze Talentpool door potentieel nieuwe collega’s enthousiast te maken voor itelligence? Heb jij gevoel voor Employer Branding en social media?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wat ga je doen?

Weet jij als geen ander de juiste doelgroepen te bereiken en op een doeltreffende manier aan te spreken, die ook echt past bij de vacature? Een deel van onze doelgroep studeert nog; jij legt de contacten met universiteiten en hogescholen om talent in een vroeg stadium in beeld te krijgen. Je kunt het itelligence gevoel perfect overbrengen met als doel de meest waardevolle talenten aan ons te binden.

Van het schrijven van een wervende en SEO geoptimaliseerde vacaturetekst tot het opbouwen en onderhouden van kwalitatieve talent pools; jij zet jouw creativiteit en overtuigingskracht optimaal in om de juiste kandidaten aan itelligence te binden.

Jij bent verantwoordelijk voor alle recruitmentactiviteiten van je interne klanten. Van sparringpartner, inhoudelijke selectie en de gesprekken tot de begeleiding van het selectietraject. Je zorgt voor een strakke coördinatie om in deze hectische markt de juiste kandidaat te vinden en aan itelligence voor te stellen.

Je werkt nauw samen met directe collega’s, leidinggevenden en de consultants en bent het eerste aanspreekpunt voor externe bureaus.

 

Wat bieden wij?

itelligence is een dynamische organisatie, volop in groei. Onze ambitieuze professionals hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en passie voor wat ze doen. Wij denken in kansen en moedigen pro-activiteit aan. Bij ons verdwijn je niet in de massa, maar ben je een essentieel onderdeel van het team.

Wij bieden een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij hechten veel waarde aan een goede work-life balance van onze medewerkers en bieden standaard de mogelijkheid parttime te werken (32 uur is altijd een optie).

Wil je meer over ons weten, kijk dan op www.itelligence.nl.

 

Herken je jezelf in onderstaande kenmerken?

–      Afgeronde HBO opleiding.

–      Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als het Engels.

–      Goede interpersoonlijke en sociale vaardigheden.

Solliciteer dan direct via deze link. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Wendy van Wanrooij via wendy.van.wanrooij@itelligence.nl of telefoonnummer +31 40-296 86 00.

 

Wat doet itelligence?

itelligence is SAP Platinum partner. Wij helpen onze klanten bij het succesvol implementeren van ERP oplossingen. Binnen het realisatietraject pakken wij daarbij nadrukkelijk onze verantwoordelijkheid voor de succesvolle afronding. Om tot betere oplossingen te komen, werken we actief aan het ontwikkelen en het delen van branche-specifieke kennis en expertise. Niet alleen onderling, maar juist met en voor onze klanten. We make a difference!

Onze kantoren zijn gevestigd in Eindhoven en Waardenburg.


Contact
Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.