Details:

Wie zoeken wij?

Heb jij bovengemiddelde interesse in de ICT? Ben jij degene die door buurtbewoners, vrienden, ooms en tantes wordt ingeschakeld om een probleem aan hun PC te verhelpen?

itelligence is op zoek naar een junior ICT Support Medewerk(st)er voor onze afdeling ICT & Facility Management, die 1e lijns support verleent aan onze medewerk(st)ers, waarbij je issues zo snel mogelijk correct afhandelt. Wil je graag bezig zijn met (mobile) device management en de IT Manager ondersteunen bij migraties?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wat bieden wij?

itelligence is een dynamische, internationale organisatie, volop in groei. Onze ambitieuze professionals hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en passie voor wat ze doen. Wij denken in kansen en moedigen pro-activiteit aan. Bij ons verdwijn je niet in de massa, maar ben je een essentieel onderdeel van het team.

Samen met de Manager ICT & Facilities zet je dat stapje extra om het verschil te maken bij onze klanten (de medewerk(st)ers). Klantvriendelijkheid en discretie zijn onlosmakelijk met deze functie verbonden. De flexibiliteit die wij van jou verwachten, kun je ook van ons terugverwachten.

Wij stimuleren daarnaast dat je actief bezig blijft met je persoonlijke ontwikkeling. Bij itelligence creëer je je eigen toekomst!

Wij bieden een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij hechten veel waarde aan een goede work-life balance van onze medewerkers en bieden standaard de mogelijkheid parttime te werken (32 uur is altijd een optie).

 

Herken je jezelf in onderstaande kenmerken?

–      Afgeronde MBO/HBO (ICT) opleiding.

–      Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als het Engels.

–      Goede interpersoonlijke en sociale vaardigheden.

Solliciteer dan direct via deze link. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Wendy van Wanrooij via wendy.van.wanrooij@itelligence.nl of telefoonnummer +31 40-296 86 00.

 

Wat doet itelligence?

itelligence is SAP Platinum partner. Wij helpen onze klanten bij het succesvol implementeren van ERP oplossingen. Binnen het realisatietraject pakken wij daarbij nadrukkelijk onze verantwoordelijkheid voor de succesvolle afronding. Om tot betere oplossingen te komen, werken we actief aan het ontwikkelen en het delen van branche-specifieke kennis en expertise. Niet alleen onderling, maar juist met en voor onze klanten. We make a difference!

Onze kantoren zijn gevestigd in Eindhoven en Waardenburg. De werkzaamheden worden momenteel voornamelijk vanuit kantoor Eindhoven uitgevoerd.


Contact
Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.