B2B Commerce

Real-time SAP gegevens in je webshop

Ook in B2B worden steeds meer online bestellingen gedaan. Maar hoe zorg je ervoor dat de informatie uit de back-office op de juiste manier beschikbaar is in de webshop? Worden de juiste prijzen gehanteerd, is het artikel op voorraad, etc.? Hierin biedt itelligence drie mogelijkheden: een Magento SAP connector, een volledige webshop van Sana Commerce of het zeer uitgebreide SAP hybris omni-channel commerce platform.

 

Magento SAP Connector

Meer dan 7 miljoen producten en een pagina die laadt in minder dan 1 seconde? Een Magento e-commerce platform dat naadloos aansluit op je business? De back-office integratie zorgt ervoor dat real-time informatie met het SAP ERP systeem kan worden uitgewisseld.

De voordelen zijn dat de informatie altijd up to date is, het sales proces veel effectiever is doordat de klant zelf kan bestellen, traceren of facturen kan inzien. Met de Magento SAP Connector is het mogelijk om meerdere webshops te beheren op basis van één ERP prijslijst. Product configuratie is ook mogelijk doordat gemakkelijk SAP items als product groepen kunnen worden geüpload naar het e-commerce platform. En dit alles leidt natuurlijk tot zeer tevreden klanten.

Meer over de Magento SAP Connector op www.magentosapconnector.com.

 

Sana Webshop

Sana Commerce helpt groothandels, distributeurs en producenten om efficiënt hun business te kunnen doen en daarmee de service voor klanten te verbeteren door een gemakkelijk order proces en een 24/7 online toegang tot product informatie. Sana Commerce maakt B2B e-commerce eenvoudig om in te richten, doordat het volledig is geïntegreerd met SAP ERP systemen.

Meer over Sana Commerce op www.sana-commerce.com

 

SAP hybris B2B Commerce

Met name voor producenten die SAP hebben biedt itelligence SAP hybris. Dit geavanceerde platform biedt uitgebreide mogelijkheden om via alle kanalen, altijd de juiste accurate informatie te presenteren. Deze informatie kan uit diverse back-office systemen komen.

Lees meer over SAP hybris op onze website

 


Contact
Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.