Education & Research

Ga verder dan Student Lifecycle Management

Hoe studentinformatiesystemen en gegevensanalyses u helpen de verwachtingen van empowered studenten te overtreffen.

Vergroot de studenttevredenheid met oplossingen voor hoger onderwijs

Onderwijsinstellingen staan onder toenemende druk om te transformeren. Studenten verwachten intuïtieve studenten-apps en volledige ondersteuning tijdens hun traject en meer waar voor hun geld. Maar tegelijkertijd veranderen studiegewoonten en wordt de studentenpopulatie steeds diverser. Vanwege de toegenomen concurrentie als gevolg van globalisering en alternatieve leermodellen moeten universiteiten bovendien kijken naar nieuwe manieren om de betrokkenheid van studenten te vergroten en de studentretentie te verbeteren. Wij bieden specifieke oplossingen voor zowel hoger onderwijs en universiteiten als middelbaar beroepsonderwijs en -opleidingen.

Logo

Hoe u de 5 grootste uitdagingen in het onderwijs onder de knie krijgt

Instellingen voor hoger onderwijs moeten in het digitale tijdperk toekomstbestendig zijn. Lees onze whitepaper om de beste trends en uitdagingen in het onderwijs te ontdekken en hoe uw organisatie door digitalisering een slimmere universiteit wordt.

Download whitepaper

Hogeschool Saxion

Wij voorzien onze studenten van een verbeterde digitale omgeving die net zo aantrekkelijk en intuïtief is als een online winkel. Daarmee is Saxion een van de allereerste hogescholen die webwinkelfunctionaliteit implementeerde. Dit heeft de inschrijvingsprocedure van studenten aanzienlijk versneld en vereenvoudigd.

Cora Woltring, Projectmanager Hogeschool Saxion voor Toegepaste Wetenschappen

97 van de top 100 universiteiten in de wereld draaien SAP-oplossingen.

Effectief Student Lifecycle Management

Flexibele studentinformatiesystemen (SIS) zijn de sleutel tot effectief Student Lifecycle Management (SLcM) – van werving en toelating tot studentenadministratie en ondersteuning, en verder doorgaand tot na het afstuderen. Met onze ervaring en expertise in het onderwijs ontwikkelen we oplossingen op maat die tegemoetkomen aan uw behoeften. U kunt zich richten op het aanbieden van innovatieve diensten en het verbeteren van de ervaringen en resultaten van studenten.

Wij bieden specifieke oplossingen voor zowel secundair beroepsonderwijs en -opleidingen en voor hoger onderwijs & universiteiten.

Belangrijkste bedrijfsprocessen in het hoger onderwijs

Studentenadministratie

De sleutel tot een slimme universiteit is het integreren en beheren van de gehele studentenlevenscyclus – van prospect tot alumnus. Door te communiceren, samen te werken en de student tijdens het hele traject te ondersteunen, verbetert u de studenttevredenheid en vergroot u het succes van studenten.

Studentanalyses

Datagedreven universiteiten krijgen een voorsprong op de concurrentie. Studenten en de administratie vragen om eenvoudige toegang tot realtime informatie, terwijl analysemogelijkheden universiteiten in staat stellen resultaten te voorspellen, leerprogramma’s te personaliseren en proactieve ondersteuning te bieden.

Sales en Marketing

Effectieve marketingstrategieën voor het hoger onderwijs moeten alle studenten, zowel huidige als toekomstige, als een individu behandelen. Dit betekent segmentering van studenten en het analyseren van hun eerdere, huidige en toekomstige acties, om in realtime gepersonaliseerde aanbevelingen en aanbiedingen te doen.

Studentencommercie

Via één platform voor commercie kunnen onderwijsinstellingen studenten bereiken via alle kanalen en hun aanbod onder de aandacht brengen. Online winkels stellen studenten en prospects in staat producten en diensten op elk apparaat te bekijken, zodat ze zich kunnen inschrijven voor cursussen of bijvoorbeeld merk artikelen of lesmateriaal kunnen aanschaffen.

Download nu

Personeelsbeheer

Naarmate er meer millennials bijkomen in het personeelsbestand, worden staf en universitaire faculteiten steeds veeleisender. Om de interne efficiëntie te verhogen, moeten universiteiten alle medewerkers, van academisch personeel tot administratie, toegang geven tot geavanceerde technologie en mobiele selfservicemiddelen.

Financiën

Het automatiseren en transformeren van financiële bedrijfsprocessen verhoogt de operationele efficiëntie en verbetert de duurzaamheid. Dankzij volledig zicht op de financiën van uw instelling kunt u betere beslissingen nemen.

De toekomst van onderwijs is digitaal

Naarmate studenten meer en meer empowered en veeleisend worden, moeten universiteiten slimmer worden en digitaliseren. Tijdens deze transformatie ondersteunen we toonaangevende instellingen voor hoger onderwijs met strategisch advies, aangepaste software en ons eigen gespecialiseerde Onderwijs Competentiecentrum.

Mark Arts, Director Education & Research, itelligence Benelux

Blijf een stap voor dankzij ons Education Competence Center

itelligence heeft meer dan 30 belangrijke onderwijsinstellingen over de hele wereld ondersteund en heeft grondige kennis over de huidige trends en uitdagingen in de sector. Binnen het Education Competence Center onderhouden wij onze 2 producten (it.education en education.online) met zorg. Dankzij ons Education Competence Center kunnen we een beroep doen op een gespecialiseerd team van deskundigen, gericht op het ondersteunen van de digitale transformatie in het hoger onderwijs. Zij helpen u om SAP-oplossingen te benutten en de beste oplossingen te vinden voor uw behoeften – zodat u een uitzonderlijke studentenervaringen kunt bieden.

Verbeter uw vaardigheden met de itelligence Academy

Het implementeren van nieuwe software houdt altijd in dat u moet wennen aan nieuwe software en processen en bekend moet raken met een nieuwe manier om uw dagelijkse werkzaamheden uit te voeren. Op basis van onze ervaring wordt u getraind op een manier die niet alleen het hoe maar ook het waarom uitlegt, zodat u de juiste keuzes maakt en met vertrouwen uw dagelijkse bedrijfsvoering afhandelt. Onze Academie traint allerlei soorten deelnemers (belangrijke gebruikers, eindgebruikers, ondersteuning, techniek, projectmanagers, consultants en meer) in zowel standaard als on-demand trainingen. Bij voorkeur op onze Academie in Eindhoven, maar waar nodig zeker ook op locatie.

Contact ons voor meer informatie over het Competence Center en de Academy

Interessante inzichten in het Onderwijs

Word een slimmere universiteit

Toenemende concurrentie tussen instituten en veeleisende, technologiebewuste studenten dwingen universiteiten te digitaliseren.

Download nu

Hoe te transformeren naar een klantgerichte gedigitaliseerde universiteit

Geef uw marketing een boost om nieuwe uitdagingen in het hoger onderwijs het hoofd te bieden – en een naadloze omnichannelervaring te realiseren.

Download nu

Lees wat onze experts zeggen over het Onderwijs

alle artikelen / overzicht artikelen/blogs

Neem vandaag nog contact met ons op

Bent u op zoek naar antwoorden of wilt u meer informatie ontvangen over het onderwijs? Wilt u meer gedetailleerd advies van onze experts of een van onze  Onderwijs workshops boeken?

Neem gewoon contact met ons op – wij helpen u graag.

Uw contactpersoon Mark Arts Directeur Education & Research +31 40-296 86 00

Contact
Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.