Professional Services

Voer projecten rendabeler uit met Professional Services-oplossingen

Hoe u projecten stroomlijnt en het perfecte team regelt voor elke opdracht.

Geïntegreerde bedrijfsprocessen leiden tot hogere winsten

Projectgeoriënteerde bedrijven moeten maximale toegevoegde waarde kunnen bieden aan hun opdrachtgevers. Tegen de juiste prijs. Met de juiste mensen op het juiste moment. En bij voorkeur zo voorspelbaar mogelijk, zodat uw opdrachtgevers, maar ook de eigen organisatie, niet voor onverwachte verrassingen komen te staan. Voorspelbaarheid is key! Middels onze branchekennis en ervaring weten we wat dit voor u betekent en hoe u aan de verwachtingen van alle in uw project betrokken partijen kunt voldoen.

UDG United Digital Group GmbH

itelligence heeft zichzelf in elke fase van het project bewezen als snel werkende implementatiepartner.

Dr. Gisbert Grasses, CAO, UDG United Digital Group GmbH

Complexiteit in focus

Meer en meer bedrijven besteden kerntaken uit. Dienstverleners profiteren hiervan door nieuwe contracten en groeimogelijkheden binnen te halen.

De reeds complexe B2B-markt wordt echter steeds veeleisender als gevolg van uiteenlopende contractbepalingen en lange projecten– om nog maar te zwijgen over de zoektocht naar geschikte specialisten. In dit landschap zijn alleen degenen die volledige controle hebben over alle fundamentele processen en zoveel mogelijk automatiseren in staat om te overleven..

Loopt u ook tegen deze vragen aan?

  • Vindt u het steeds moeilijker worden om overzicht te houden op uw marges en inkomsten als u gelijktijdig een breed scala van projecten uitvoert?
  • Verlopen fundamentele processen zoals tijdregistratie, reiskostenregistratie of order to cash vaak niet soepel?
  • Bent u constant op zoek naar getalenteerde medewerkers?
  • Kost de personeelsbezetting van uw projecten kostbare tijd, zonder dat u weet of uw teams eigenlijk wel goed samenwerken?
  • Moet u talloze transacties organiseren tussen dochterondernemingen?
  • Ontbreekt het u aan de noodzakelijke inzichten met betrekking tot uw projecten?

Als een van deze zaken u bekend in de oren klinkt, wordt het tijd om uw processen nog eens te overdenken. Wij zijn er om u te helpen.

Professional Services biedt antwoorden

Order to Cash

Standaardiseer alle processen van de project opstart tot de uiteindelijke betaling en consolideer ze in een centraal systeem waar alle medewerkers gebruik van kunnen maken. Innovatieve Professional Services-oplossingen en ondersteuning door itelligence stellen u hiertoe in staat.

U waarborgt correcte en consistent beheerde tijdregistratie door eenvoudige en intuïtieve functionaliteit, die ook beschikbaar is via een mobiele app. U kunt projecten analyseren, van de toewijzing van middelen tot winstgevendheid, en uw diensten uiteindelijk sneller factureren.

Scouten en werven

Professionele dienstverlening is in grote mate afhankelijk van het snel vinden van specialistische medewerkers en hen op de juiste projecten kunnen zetten. Het tekort aan hooggekwalificeerde professionals houdt in de nabije toekomst echter aan. In de race om toptalent te scoren zijn snelheid en transparantie doorslaggevende factoren.

Deskundigen van itelligence ondersteunen u met geïntegreerde softwareoplossingen, om de vaardigheden die u nodig heeft af te stemmen op wat er beschikbaar is op de arbeidsmarkt en onmiddellijk contracten voor te bereiden.

Staffing

Wij zijn ervan overtuigd dat uw bedrijf beschikt over het juiste talent en essentiële kennis. Maar weet u wie er uitblinkt in bepaalde taken? Of wie er beschikbaar is? En welke collega’s het beste samenwerken?

Als u dit alles besluit op basis van uw onderbuikgevoel, is er een reëel risico dat uw volgende project niet soepel verloopt. Een consistente talent base die bestaat uit alle medewerkers en vaardigheden, en effectieve personeelsbezetting van projecten ondersteunt, biedt u zekerheid.

Talent Management

Specialisten zijn momenteel schaars. Daarom is het belangrijk om een systematische aanpak te hanteren en bestaand talent te koesteren, zowel nieuwe als ervaren medewerkers.

Strategische persoonlijke ontwikkeling wordt mogelijk gemaakt met itelligence. Dit stelt u in staat om toppresteerders te behouden en uw pool van expertise op een doelgedreven manier te ontwikkelen.

Intercompanyboekingen

Achter veel professionele dienstverlenende bedrijven schuilt een hele reeks juridisch zelfstandige eenheden, vaak gevestigd in verschillende landen. En terwijl leidinggevenden van het bedrijf de cijfers willen zien voor hele afdelingen en projecten, vereist de wetgeving een uitsplitsing per land. Dit maakt de boekhouding complex.

Misschien verstuurt u zelfs meer interne facturen dan klantenfacturen. Structuur en automatisering zijn gewild. Ons wereldwijde team helpt u internationale intercompanytransacties te vereenvoudigen.

Naadloos geïntegreerde processen wereldwijd

Om projecten soepel te laten verlopen, moet elke stap worden geïntegreerd - van de eerste ontmoeting met de klant tot de projectfacturering. Onze brede SAP-expertise zorgt ervoor dat al uw processen naadloos kunnen samenwerken.

Hein Kivits, Director Professional Services, itelligence Benelux

Een SAP-partner die het begrijpt: wij denken en handelen zoals u

Voor ons, als complete dienstverlener, is een duidelijke IT-implementatie slechts een normaal onderdeel van het werk. Net als u doen wij zaken op projectbasis, en worden we geconfronteerd met zeer vergelijkbare uitdagingen. Daarom begrijpen we precies wat belangrijk is in uw dagelijkse bedrijfsvoering. En we werken hard, net als u.

Nieuwsgierig naar hoe u uw projecten effectiever uitvoert?

Krijg een overzicht van SAP Business ByDesign voor Professional Services. Bekijk hoe gemakkelijk u uw Professional Services-oplossing snel in de cloud laat draaien. En leg tegelijkertijd de basis voor uitbreiding als uw bedrijf groeit.

Bekijk onze video

Lees wat onze experts zeggen over Professional Services

alle artikelen / overzicht artikelen/blogs

Spreek ons vandaag nog

Bent u op zoek naar antwoorden of wilt u meer informatie ontvangen over Professional Services? Wilt u gedetailleerder advies van onze experts of een van onze Professional Services-workshops boeken?

Neem contact met ons op – wij helpen u graag.

Hein Kivits
Uw contactpersoon Hein Kivits Director Wholesale & Professional Services +31(0)418 657 020

Contact
Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.