Werken bij itelligence

itelligence groeit! Wij zoeken nieuwe collega’s. Wil jij aan de slag in een dynamische en kennisintensieve werkomgeving? Bekijk onze actuele vacatures.

Bekijk onze vacatures

Ons Team

itelligence is een dynamische organisatie, volop in groei. Ons team van ambitieuze professionals heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij denken in kansen en moedigen pro-activiteit aan. Bij ons verdwijn je niet in de massa, maar ben je een essentieel onderdeel van het team.

Unieke Skills

Wij geloven in het leveren van toegevoegde waarde aan onze klanten: vrijwel direct en onafhankelijk van het type dienstverlening. Consultancy vaardigheden en kennis van processen en applicaties zijn belangrijk, maar maken ons niet uniek. Onze gefocuste branchekennis en passie doen dat wel. Wij bouwen aan unieke profielen door onze diepgaande kennis van de branche en de (wetgeving)vereisten te combineren met onze uitstekende consulting skills. itelligence specialiseert zich in de branches Food & Agriculture, Life Sciences & Chemicals, Wholesale, Professional Services, Education & Research en Discrete Industries.

Toekomstgericht

Om toekomstvast te ondernemen blijven wij bouwen aan een evenwichtig team. Het samenbrengen van mensen met verschillende eigenschappen, achtergronden en interesses zorgt voor een veelzijdige groep en biedt meerwaarde voor onze klanten. Met zorg breiden wij ons team uit, dat jaarlijks een gestage groei laat zien. Het resultaat? Een ambitieuze groep professionals die in staat is om de veranderende wensen van de markt en de razendsnelle veranderingen binnen IT te bevatten en te vertalen naar concrete oplossingen voor onze klanten. We praten bijvoorbeeld niet alleen over S/4HANA, maar zijn het daadwerkelijk aan het implementeren. Dat maakt het verschil.

Managed Cloud van itelligence: vertrouwen op een toonaangevende aanbieder met enorme SAP-ervaring.

Internationaal

itelligence richt zich wereldwijd, met ruim 7000 consultants in 24 landen, op volledige SAP dienstverlening in diverse branches. Vanuit de Benelux werken we regelmatig samen met collega’s uit andere landen, waarbij we onze kennis delen en klanten gezamenlijk bedienen.

Bedrijfscultuur

Het is een cliché, maar daardoor niet minder waar: wij geloven dat onze mensen onze belangrijkste assets zijn. Wij moedigen onze consultants daarom aan mogelijkheden te grijpen om zich continu blijven ontwikkelen op zakelijk en persoonlijk vlak, binnen een branche naar keuze. Alleen op die manier borgen we een langdurige, prettige en waardevolle werkrelatie.

Wie voor itelligence aan de slag gaat, kiest voor voortdurende ontwikkeling en wil daar graag extra moeite voor doen. Dit uitgangspunt heeft geleid tot een bedrijfscultuur waarin plezier maken en hard werken hand in hand gaan. De sfeer binnen de organisatie is informeel.

Onze mensen zijn doelgericht, enthousiast en pragmatisch. Het overtreffen van de klantverwachting, als team en als individu, dat is onze drijfveer. Met onze klanten én met elkaar meedenken is voor ons vanzelfsprekend, of het nu gaat om de bedrijfsstrategie of een specifieke opdracht.

Neem vandaag nog contact met ons op

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie ontvangen over werken bij itelligence of specifieke vacatures? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag.


Contact
Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.