Details:

Wie zoeken wij?

Houd jij ervan dat de cijfers gewoon kloppen? Mogen wij je wakker maken voor een financiële consolidatie?

Vind jij het een uitdaging om financiële en fiscale processen en structuren zo op te zetten dat onze klanten er jaren profijt van hebben?

itelligence is op zoek naar een ervaren financiële SAP Consultant voor onze Cloud diensten, die diepgaande kennis heeft van de end-to-end processen van onze klanten. Wil je graag bezig zijn met de financiële processen binnen de cloud oplossing van SAP?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wat bieden wij?

itelligence is een dynamische organisatie, volop in groei. Onze ambitieuze professionals hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en passie voor wat ze doen. Wij denken in kansen en moedigen pro-activiteit aan. Bij ons verdwijn je niet in de massa, maar ben je een essentieel onderdeel van het team.

Ben je op zoek naar uitdagende en inhoudelijke projecten? Wij onderscheiden ons doordat we werken met industry templates, die de ruimte bieden om unieke oplossingen voor elke klant neer te zetten.

Samen met een team enthousiaste collega’s zet je dat stapje extra om het verschil te maken bij de klant. Je kunt vaak een multidisciplinaire rol in een project vervullen, waardoor je blijft groeien als professional. Wij stimuleren daarnaast dat je actief bezig blijft met je persoonlijke ontwikkeling. Bij itelligence creëer je je eigen toekomst!

Wij bieden een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij hechten veel waarde aan een goede work-life balance van onze medewerkers en bieden standaard de mogelijkheid parttime te werken (32 uur is altijd een optie).

 

Herken je jezelf in onderstaande kenmerken?

–      Afgeronde HBO/WO opleiding.

–      Minimaal 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie en applicatie (zoals SAP B1/AiO, Microsoft NAV/AX, Exact).

–      Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als het Engels.

–      Goede interpersoonlijke en sociale vaardigheden.

Solliciteer dan direct via deze link. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Wendy van Wanrooij via wendy.van.wanrooij@itelligence.nl of telefoonnummer +31 40-296 86 00.

 

Wat doet itelligence?

itelligence is SAP Platinum partner. Wij helpen onze klanten bij het succesvol implementeren van ERP oplossingen. Binnen het realisatietraject pakken wij daarbij nadrukkelijk onze verantwoordelijkheid voor de succesvolle afronding. Om tot betere oplossingen te komen, werken we actief aan het ontwikkelen en het delen van branche-specifieke kennis en expertise. Niet alleen onderling, maar juist met en voor onze klanten. We make a difference!

Onze kantoren zijn gevestigd in Eindhoven en Waardenburg. De werkzaamheden worden echter voornamelijk bij de klant op locatie uitgevoerd.


Contact
Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.