Details:

Wie zoeken wij?

Ben jij al dé sparringpartner van de CFO? Wil jij naast Finance ook Contract Accounting en Student Accounting kennis opbouwen?

itelligence is op zoek naar een ervaren SAP FI/CO Consultant, die diepgaande kennis heeft van de bedrijfsprocessen van onze klanten. Bij voorkeur heb je ook al ervaring met S/4HANA. Voor onze Education business unit zoeken wij iemand die naast de vertrouwde finance processen ook kennis wil opdoen van SAP FICA (Contract Accounting), of dit al heeft. Voor onze klanten in het (Hoger) Onderwijs is ook Student Accounting erg belangrijk. In deze functie krijg je de kans om je kennis op dat vlak op te bouwen.

De business unit Education & Research richt zich op Hoger Onderwijs instellingen in binnen- en buitenland en op MBO instellingen in Nederland. it.education is de door itelligence ontwikkelde industry solution bovenop SAP Student Lifecycle Management. Dit product wordt ontwikkeld en onderhouden door het team in Nederland en wordt ingezet bij klanten in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk. Naast de kern processen op het studentendomein richt de unit zich steeds meer op het SAP CX Portfolio (Marketing, Commerce, Engagement), Analytics en FI. Binnen de unit werken diverse consultants met ervaring in Student Accounting en FICA maar we hebben nog geen FI specialisten.

In eerste instantie ga je als nieuwe collega meewerken aan aanbestedingen en pre-sales activiteiten op het FI domein. Vanzelfsprekend daarna gevolgd door implementaties van de financiële processen en/of migraties van ECC naar S/4HANA. Daarnaast krijg je training op het vlak van Contract Accounting en/of Student Accounting zodat je op dat domein ook aan de slag kunt als consultant bij onze klanten.

Als jij hier iets in ziet dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat bieden wij?

itelligence is een dynamische organisatie, volop in groei. Onze ambitieuze professionals hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en passie voor wat ze doen. Wij denken in kansen en moedigen pro-activiteit aan. Bij ons verdwijn je niet in de massa, maar ben je een essentieel onderdeel van het team.

Ben je op zoek naar uitdagende en inhoudelijke projecten? Wij onderscheiden ons doordat we werken met industry templates, die de ruimte bieden om unieke oplossingen voor elke klant neer te zetten.

Samen met een team enthousiaste collega’s zet je dat stapje extra om het verschil te maken bij de klant. Je kunt vaak een multidisciplinaire rol in een project vervullen, waardoor je blijft groeien als professional. Wij stimuleren daarnaast dat je actief bezig blijft met je persoonlijke ontwikkeling. Bij itelligence creëer je je eigen toekomst!

Wij bieden een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij hechten veel waarde aan een goede work-life balance van onze medewerkers en bieden standaard de mogelijkheid parttime te werken (32 uur is altijd een optie).

Herken je jezelf in onderstaande kenmerken?

–      Afgeronde HBO/WO opleiding.

–      Minimaal 5 jaar SAP FI werkervaring.

–      Ervaring met customizing.

–      Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als het Engels.

–      Goede interpersoonlijke en sociale vaardigheden.

–      Bereid om te reizen naar onze klanten in het buitenland.

 

Solliciteer dan direct via deze link. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Aniel Balradj via [email protected] of telefoonnummer +31 40-296 86 00.

Wat doet itelligence?

itelligence is SAP Platinum partner. Wij helpen onze klanten bij het succesvol implementeren van ERP oplossingen. Binnen het realisatietraject pakken wij daarbij nadrukkelijk onze verantwoordelijkheid voor de succesvolle afronding. Om tot betere oplossingen te komen, werken we actief aan het ontwikkelen en het delen van branche-specifieke kennis en expertise. Niet alleen onderling, maar juist met en voor onze klanten. We make a difference!

Ons kantoor is gevestigd in ‘s-Hertogenbosch. De werkzaamheden worden zowel op kantoor als bij de klant op locatie uitgevoerd (deels buitenland).


Contact
Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.