Engagement & Commerce for Higher Education

Neem contact op

Engagement & Commerce for Higher Education

 

Onderwijs krijgt steeds meer retail karakteristieken; nieuwe concurrenten liggen op de loer en studenten surfen en shoppen met hun mobiel. Een onderwijsinstelling wil bij voorkeur high potentials werven en daarom attractief zijn. En dit in een communicatielandschap dat bestaat uit internet, social media en mobile, maar dat ook nog steeds bestaat uit traditionele touch points zoals open dagen, de service desk en decanen. Steeds meer onderwijsinstellingen brengen de ‘Life Long Student Journey’ in kaart, passen hun strategie aan en gebruiken data en analytics voor efficiency en een betere winstgevendheid.

 

itelligence biedt onderwijsinstellingen een zeer geavanceerde oplossing aan, SAP Engagement & Commerce for Higher Education. Dit unieke platform is gebaseerd op 4 pijlers: 

MARKETING | CRM | COMMERCE | CONTENT

 

Hiermee hebben instellingen de mogelijkheid om vanuit één platform studenten te werven, te begeleiden en te blijven volgen. Met geavanceerde analytics om vanuit meerdere bronnen gemakkelijk conversie verhogende campagnes op te zetten. In diverse branches is bewezen dat een omni-channel aanpak resultaten substantieel verbetert en bijdraagt aan een betere loyaliteit.

 

Wil je meer weten over de oplossing? Neem dan snel contact met ons op.

Students on ipad

 


Contact
Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.