HERUG 2017

11.04.2017

Dit jaar vindt de HERUG plaats in Nederland. De UvA nodigt namens de 8 Nederlandse SAP gebruikende universiteiten de Higher Education & Research User Group (HERUG) uit. De UvA zelf is een langdurig lid van de HERUG en is daarom blij leden van over de hele wereld in Amsterdam te mogen verwelkomen. De HERUG is een gebruikersgroep voor alle hoger onderwijs en/of research instellingen die gebruik maken van SAP software. De HERUG conferentie biedt de deelnemers de gelegenheid om te leren, ervaringen te delen en te netwerken met andere SAP gebruikende leden van over de hele wereld.

Het thema van de conferentie van dit jaar is: “The Digital Future in Higher Education & Research” en vindt plaats van 11 tot en met 13 april. Ook itelligence is als SAP aanbieder in het hoger onderwijs aanwezig om ervaringen te delen en te netwerken met leden van de HERUG community.

 

Student engagement

itelligence biedt twee interessante oplossingen voor het hoger onderwijs. Met it.education zijn onderwijsinstellingen in staat om op basis van SAP software de student lifecycle te beheren. De laatste tijd is in toenemende mate interesse voor SAP Hybris, student engagement. Een uitwerking hiervan kan bijvoorbeeld zijn het aanbod slim positioneren in een webshop. Over Hybris geven twee klanten van itelligence een presentatie.

De Montfort University vertelt hoe door middel van SAP SLcM, Predictive Analytics en SAP Hybris een student engagement platform is ontstaan dat studenten en medewerkers een 360degree view van de student journey geeft. In deze sessie vertelt De Montfort over de technische en organisatorische uitdagingen, als ook hoe deze digitale transformatie tot stand is gekomen.

Saxion Hogeschool vertelt hoe zij gebruik maken van student engagement & commerce met SAP Hybris. Wat was de aanleiding en ambitie? En waarom heeft Saxion ervoor gekozen om te investeren in SAP Hybris en wat staat er verder nog op de roadmap?

 

Meer over de HERUG: https://herug2017.uva.nl/ 

 

Locatie
University of Amsterdam

Contact
Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.