Factuur verwerking

Creëer een optimaal geautomatiseerd factuur verwerkingsproces

Is het verwerken van je papieren of elektronische facturen een tijdrovend proces waarbij steeds maar fouten worden gemaakt? Er is een gebrek aan controle of onvoldoende snelheid in het verwerken en betalen van facturen? Is het goedkeuringsproces wel goed ingericht of worden procedures onvoldoende gevolgd?

Lees hier hoe meubel retailer JYSK omgaat met deze uitdaging, JYSK & Approval

 

Scannen van PDF documenten

it.Smartscan is een oplossing voor het inlezen van uw PDF documenten. Input voor Smartscan kunnen PDF’s zijn maar ook emails met hierin PDF documenten opgenomen. De data uit de documenten wordt herkend en automatisch verwerkt in de relevante SAP velden. Afwijkingen op de inkooporder worden herkend en verwerkt. Smartscan biedt 100% herkenning van de documenten, dit maakt het mogelijk om documenten direct het SAP systeem in te sturen, zonder enig handwerk.

 

Goedkeuringsproces

it.approval is een complete oplossing voor het goedkeuringsproces van verschillende business documenten zoals inkoopaanvragen, inkooporders en facturen. Ook kunnen andere goedkeuringsprocessen worden toegevoegd, zoals reisaanvragen. Met it.approval krijgt de gebruiker door middel van workflows de mogelijkheid om documenten te creëren, te valideren en goed te keuren. Dit alles op een gebruiksvriendelijke, efficiënte, maar vooral effectieve manier.

it.approval ondersteunt het factuurproces met en zonder referentie naar een inkooporder. De oplossing geeft de afwijking weer tussen de inkooporder en de factuur en zal een workflow starten waarna de geautoriseerde manager de factuur kan goedkeuren of afwijzen. Met approval bereik je:

  • Meer gestructureerde en effectieve processen overeenkomstig richtlijnen;
  • Inzichtelijkheid in data die te allen tijde in documenten en SAP kan worden geraadpleegd;
  • Een mogelijkheid om optimaal te kunnen profiteren van betalingskortingen door binnen gestelde termijnen te kunnen betalen.

 

 

Webinars

Regelmatig organiseert itelligence webinars specifiek over it.approval, waarin je op een laagdrempelige manier meer te weten kunt komen over dit thema.

Schrijf je in voor dit webinar via onze eventspagina.

 


Contact
Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.