Veris

The Toolbox for the Future

Fijn, je hebt onze koffer ontvangen! Het gereedschap helpt je om succesvol aan de weg te blijven timmeren, om je onderscheidend vermogen continu bij te schaven en je werk makkelijker te maken.

Hein Kivits, Director Wholesale Distribution

De toekomst van Veris

Het is ontzettend leuk om je een gepersonaliseerd cadeau te schenken. Maar heel eerlijk: de toolbox is ook een gespreksstarter. We praten namelijk graag met je over de toekomst van Veris.

Jullie organisatie is de grootste groep van hout- en bouwmaterialenhandelaren van Nederland en België. Maar hoe behoud je die sterke positie? Hoe blijf je (eind)klanten precies bieden waar zij behoefte aan hebben? En hoe optimaliseer je de dagelijkse business, met een aantrekkelijk assortiment, hoge marges en een perfect voorraadniveau? Tijdens een persoonlijke Discovery Value Mapping Sessie denken we met je mee over deze vragen. We kijken waar kansen liggen en koppelen die aan een ERP-concept dat werkt. Want jullie strategische roadmap verdient het om net zo onderscheidend te zijn als Veris zelf!

De Discovery Value Mapping Sessie is gratis, kennisgericht en geheel vrijblijvend. Maak direct een afspraak!

Afspraak Discovery Value Mapping Sessie

itelligence en de groothandelsbranche

itelligence loopt al jaren rond in de branche. Daardoor weten we, net zoals jij, wat er speelt én weten wij dat geen enkele groothandel in hout- en bouwmaterialen hetzelfde is. Want sommige zijn nog klassieke dozenschuivers, terwijl Veris al het verschil maakt door krachten op een slimme manier te bundelen. itelligence denkt mee over de roadmap die bij jullie organisatie past en ziet je dagelijkse praktijk daarbij niet over het hoofd. Want op korte termijn efficiencyvoordelen behalen, heeft ook gewoon prioriteit.

Blogserie: Hoe blijf je als groothandel relevant?

alle artikelen / overzicht artikelen/blogs

Videoserie: Hoe blijf je als groothandel relevant?

De evolutie van de groothandel

Het gaat relatief goed met de groothandelsbranche: de kwartaalmonitor van het Centraal Bureau voor Statistiek laat al enkele kwartalen een stijging zien in omzet en in ondernemersvertrouwen. Dat betekent alleen niet dat het allemaal vanzelf gaat. De veranderende marktdynamiek, nieuwe spelers, snelle technologische vooruitgang en een veeleisende klant creëren een compleet nieuw speelveld waarbinnen groothandelsbedrijven moeten acteren. Hoe kunnen zij hier het beste mee omgaan? Hoe vergroten zij de marge en blijven ze op een unieke manier waarde toevoegen voor klanten? Lees er meer over in dit expert paper.

Download nu

Top 5 trends groothandelsbranche

De veranderende marktdynamiek, nieuwe spelers, snelle technologische vooruitgang en veeleisende klant zetten een compleet nieuw speelveld neer waarbinnen groothandelsbedrijven moeten acteren. Hoe kunnen zij hier het beste mee omgaan? Hoe vergroten zij de marge en blijven ze op een unieke manier waarde toevoegen voor klanten? De onderstaande trends geven inzicht in het nieuwe speelveld en in de mogelijkheden die het biedt. Doe er je voordeel mee.

Download nu

Neem vandaag nog contact met ons op

Ben je op zoek naar antwoorden of wil je meer informatie ontvangen over de Wholesale Distribution sector? Neem contact met ons op – wij helpen je graag.

Uw contactpersoon Hein Kivits Directeur Wholesale +31 402 968 600

Contact
Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.