HO-link

HO-link

Meer grip op uw volledige onderwijsproces

 

Op donderdag 18 en vrijdag 19 juni presenteert itelligence zichzelf op de beurs HO-link georganiseerd door Surfnet.

In samenwerking met Universiteit Maastricht verzorgen we de presentatie “Krijg grip op aansluiting van het recruitment proces op het admission proces”. Deze presentatie vindt plaats op donderdag 18 juni om 16.45. Kom je deze sessie ook bezoeken? Uiteraard is het mogelijk om op een later moment de presentatie toegestuurd te krijgen. Laat het ons weten door een mail te sturen aan info@itelligence.nl.

 

it.education

De op SAP gebaseerde oplossing it.education beheert het student lifecycle management van recruitment van de student tot en met alumni. Dit flexibele systeem met krachtige workflow ondersteund standaard alle type studenten, waaronder ook de internationale studenten met hun bijkomende services zoals huisvesting, visa en verzekeringen. it.education bevat de nieuwste innovatieve technieken zoals de mogelijkheid tot hosting in de cloud, mobiele toepassingen voor studenten en medewerkers en snelle en betrouwbare rapportages.

Het gehele student lifecycle management proces van it.education is in deze infographic grafisch weergegeven.

 

Onze klanten aan het woord

Bij al vele nationale en internationale universiteiten en hogescholen heeft itelligence it.education mogen implementeren. Lees hier de verhalen van Vrije Universiteit Amsterdam en Saxion Hogescholen.

 

Gratis SAP Lumira

Op de conferentie HO-link is het misschien opgevallen dat wij het mogelijk maken om SAP Lumira gratis via onze website te downloaden. Lees hier meer over deze visueel sterke rapportage tool.

 


Contact
Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.