Jansen neemt roer Slaats over bij itelligence Benelux

Wim Jansen is sinds 8 juli de nieuwe Managing Director van itelligence Benelux. Wim neemt het roer over van Peter Slaats. Sinds twee jaar is Wim bij itelligence in dienst als Sales Director. In zijn nieuwe rol zal hij ondersteund worden door het managementteam. Wim heeft jarenlange managementervaring in de internationale ICT-sector, naast SAP- ook bij Microsoft-partners en Intentia (INFOR).

Peter Slaats is benoemd tot Vice President en Head of Global Higher Education Business. Dit is een strategisch belangrijke sector voor itelligence NTT DATA Business Solutions.
itelligence heeft een goed eerste half jaar achter de rug. Het bedrijf loopt voorop op het gebied van innovaties en het adopteren van nieuwe SAP-producten en -technologieën.

itelligence heeft bewezen de juiste strategie te hebben gevonden. Het gaat tegenwoordig niet meer alleen om het implementeren van softwareoplossingen op traditionele wijze, maar ook om het innovatief inzetten van informatietechnologie bij organisaties binnen onze focusmarkten Manufacturing, Trade & Wholesale en Education.

Soortgelijke berichten

Lees meer
SAP Partner Awards
Lees meer
Lees meer
Lees meer
Lees meer
Lees meer

Contact
Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.