e-Commerce in het onderwijs; shop je opleiding, module of cursus!

In navolging van bekende retailers zoals H&M en Nespresso laat itelligence sinds dit jaar ook het onderwijs kennismaken maken met e-commerce. Saxion Hogeschool brengt als een van de eerste scholen haar aanbod samen in een online winkel waar niet alleen studenten, maar ook bedrijven van profiteren.

Onder andere door de digitalisering wordt de student steeds sterker in het vinden van zijn eigen weg in de brei aan opleidingen, modules en cursussen. Dit aanbod is beschikbaar via verschillende kanalen en devices. Daarnaast wordt het belang van het ‘blijven leren’ naast een baan ook steeds groter.

 

e-Commerce bij Saxion Hogeschool

Onze instelling opnieuw vormgeven, veel meer flexibiliseren en het aanbod beter in de etalage zetten. Dat doet Saxion Hogeschool met de keuze voor een e-commerce oplossing. Volgens Cora Woltring, projectleider bij de Saxion Parttime School, heeft iedereen baat bij de vernieuwing: “We kunnen onze modules nu stapelen en concurrerend zijn met de commerciële markt. Als student of cursist kun je kiezen uit 170 modules. Voor de mbo-plusser, de hbo’er of de universitair geschoolde die nog wat modulaire verdieping zoekt in zijn of haar vakgebied, is dit de ideale oplossing.”

Ook bedrijven kunnen gebruikmaken van de webshop van Saxion. Een werkgever kan op basis van persoonlijke afspraken met Saxion zelf het cursusaanbod samenstellen voor zijn werknemers. Hij houdt hiermee de touwtjes altijd in eigen handen.

Om de student nog meer op zijn wenken te bedienen, is de shop vanaf 1 oktober aangevuld met meer dan 140 extra cursussen. De winkel van Saxion wordt daarmee nóg completer. Benieuwd of deze oplossing ook het aanbod van jouw school beter in de etalage kan zetten? Neem dan contact op met Marc van den Berk via info@itelligence.nl.

 

Soortgelijke berichten

Lees meer
Lees meer
Lees meer
Sales app
Lees meer
Lees meer
Lees meer

Contact
Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.