Wie is de nieuwe Uber in de automotive industrie?

Wat is nu de vraag waar veel mensen geen antwoord op hebben? Als ik u nu eens deze vraag stel: Wie is de nieuwe Uber in de automotive industrie?

Tesla is een goed antwoord. Echter, het antwoord kan ik u op dit moment niet geven, dit is sterk door uw business gedreven, inderdaad door uw business gedreven. Als we nu kijken wat Uber nu zo uniek maakt is dat Uber niets anders is dan een APP die voor u regelt om van A naar B te gaan voor een betaalbaar tarief. Deze APP is zo standaard dat niets fout kan gaan.

Het woord standaard is hierbij een sterk woord, want de trend bij startups en snel groeiende bedrijven is dat zij kiezen voor standaard processen en hier passen zij de niet-standaard processen op aan. Waarom zou de standaard niet meer goed zijn als uw bedrijf sterk gaat groeien?

Als Two Tier bedrijf (U bent een dochter bedrijf waarvan het Hoofdkantoor SAP ECC gebruikt) is de standaard in de cloud het antwoord. Complexe processen worden in SAP ECC geregeld en uw standaard systeem communiceert alleen de nodige informatie met het systeem op het hoofdkantoor.

Daarbij is de cloud oplossing schaalbaar en heeft een positief effect op het Total Cost of Ownership. Zeker als de cloud oplossing past binnen een strategie in meerdere landen, bijvoorbeeld het hoofdkantoor dat in Japan is gevestigd en binnen Europa de cloud oplossing volgens de standaard kan worden uitgerold. En zijn er ook nog eens directe voordelen voor u op vlak van lokalisatie en compliance.

Echter is er aan uw zijde ook een en anders nodig om met deze oplossing succesvol te kunnen zijn. En dat is een ding: Kunt u, uw processen aanpassen naar de standaard van deze cloud oplossing? Indien u hier in uitgedaagd wilt worden horen wij dat natuurlijk graag!

 

Soortgelijke berichten

Lees meer
Lees meer
Lees meer
Sales app
Lees meer
Lees meer
Lees meer

Contact
Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.