T&I Expat Lunch: business tussen de paarden

T&I Expat Lunch

Combineer paardensport met business en maatschappelijke betrokkenheid en je hebt tijdens een hippisch evenement een formule te pakken die ook bij niet-paardenliefhebbers aanslaat. Een seminar, netwerken en paardensport bleek een succesvolle combinatie. Deze zeer unieke gebeurtenis vond plaats op 30 mei in de Karpendonkse Hoeve te Eindhoven. Paardenliefhebber Peter Slaats, CEO itelligence Benelux Holding, nam het initiatief om tijdens CSI Eindhoven deze Technology & Innovation Expat Lunch te organiseren.

 

Verbindingen leggen

Brainport Eindhoven is uitgeroepen tot slimste regio met de beste economische ontwikkeling van de wereld, een uitgelezen plek om te investeren in de toekomst. Samenwerking en netwerkvorming zijn essentieel. Daarom moet beleid vooral gericht zijn op de creatie van mondiale netwerken. In Nederland is Brainport Eindhoven een heel goed voorbeeld van een innovatieve regio waarin goed wordt samengewerkt. Samenwerking bevordert gezamenlijke kenniscreatie en ideeënuitwisseling. Daarom organiseerde itelligence samen met Cisco, Dimension Data Intel en EMC de Innovations & Technology Expat Lunch 2014.

De lunch en het seminar werd georganiseerd voor Expats, vertegenwoordigers van innovatieve bedrijven, directieleden en deskundigen op het terrein van de technologische sector. Het doel van dit seminar was verbindingen leggen. De organisatie wil innovatie combineren met een event in de paardensport en de groep expats uit de regio.

 

Inspiratie door bekende sprekers

Tijdens de exclusieve lunch werden de ruim 250 genodigden geïnspireerd door spraakmakende nationale en internationale sprekers. De bekende wereldsprekers waren Wim Elfrink, CISCO Systems Executive Vice President en Chief diensten Globalisering Officer. Hij is één van de meest invloedrijke en succesvolste Nederlanders in het buitenland. Zaken als ‘internet of everything’ zijn dagelijkse uitdagingen waarmee Wim te maken heeft.

President Directeur van VDL Groep, Wim van de Leegte, nam de deelnemers mee in zijn visie op het echte ondernemen, met name het succesverhaal van NEDCAR en daarmee de redding van de automobielindustrie in Nederland was een punt op zijn agenda. Voormalig minister van Financiën Willem Vermeend nam economische trends en de daaropvolgende uitdagingen onder de loep. Speciale gast was komiek Gregory Shapiro, hij zorgde voor een humoristisch perspectief op de dag.

Aansluitend aan het event werden de deelnemers uitgenodigd voor het prestigieuze topsportevenement CSI Eindhoven. Al even uniek was dat de deelnamekosten gedragen werden door de organisatoren. De reacties op het event waren overweldigend: “Groot succes, goed georganiseerd”, “Het was een goede combinatie van een seminar en netwerken in een ontspannen omgeving. Geen saaie conferentiezaal, maar een bruisend evenement”. Er zijn zelfs vele deelnemers andere dagen teruggekomen om nog van de andere wedstrijden tijdens het concours te genieten.

 

Soortgelijke berichten

Lees meer
Lees meer
Lees meer
Lees meer
Lees meer
Lees meer

Contact
Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.