itelligence helpt Everlam met digitale transformatie: Eerste SAP S/4HANA EM go-live in Benelux

Everlam kiest S4HANAitelligence AG heeft vandaag aangekondigd dat ze Everlam hebben geholpen met het herinrichten en versimpelen van de IT omgeving. De aanleiding was de verplaatsing van de hoofdzetel van Everlam van Duitsland naar België en de snelle ontwikkeling van het bedrijf. Meerdere scenario’s werden besproken en de keuze voor het nieuwe SAP HANA® platform en SAP S/4HANA® Enterprise Management (EM) bleek de beste optie te zijn.

Everlam is producent van hoge kwaliteit Polyvinyl Butyral Interlayer (PVB) film dat gebruikt wordt voor gelamineerd veiligheidsglas. De heldere en gekleurde PVB films worden gebruikt door glas lamineer bedrijven over de gehele wereld. De hoofdzetel en technologie center zijn gevestigd te Mechelen in België.

SAP S/4HANA is SAP’s nieuwe generatie ERP suite, gebaseerd op het geavanceerde SAP HANA-platform en ontwikkeld met de moderne SAP Fiori®-gebruikersinterface. SAP S/4HANA helpt ondernemingen uit elke sector en op elk niveau om razendsnel tot zakelijke inzichten te komen.

Harald Hammer, CEO Everlam: “De beslissing om met SAP S/4HANA te werken, ondersteunt ten volle onze visie om constant de kwaliteit van onze producten en diensten te verbeteren ter ondersteuning van onze klanten.”

Alle aspecten van de digitale toegevoegde waarde keten bij Everlam zijn nu in real-time met elkaar verbonden door SAP S/4HANA. De focus ligt hierbij op het logistieke deel van de bedrijfsprocessen.

Marc Goyvaerts, Managing Director Everlam: “Met de implementatie van S/4HANA zet Everlam een belangrijke stap ter ondersteuning van de groeistrategie van het bedrijf. De functionaliteiten die S/4HANA EM ons aanlevert, laten ons toe sneller te kunnen inspelen op veranderende markttendensen om zo onze klanten nog beter te kunnen dienen.”

De implementatie van SAP S/4HANA bij Everlam werd uitgevoerd door SAP-partner itelligence. itelligence AG is een leidende SAP partner, niet alleen in de Benelux, ook in Europa en over de hele wereld. Zij vervullen een belangrijke, strategische rol bij het plannen, runnen en optimaliseren van het implementatie- en digitale transformatieproject.

Wim Jansen, Managing Director itelligence Benelux: “In bijna 6 maanden tijd hebben we S/4HANA Enterprise Management bij Everlam geïmplementeerd. We zijn uitermate trots op dit project waarbij Everlam als één van de eerste gebruik kan maken van deze fundamenteel andere bedrijfssoftware die voor Everlam een echte toegevoegde waarde betekent in de digitale netwerk economie van vandaag. Everlam is een mooi voorbeeld van hoe bedrijven begeleid kunnen worden bij de overgang naar deze laatste innovatieve next generation software suite van SAP.”

 

Voor het Engelstalige persbericht: http://news.sap.com/press-room/partner-news/ 

Voor het Duitstalige persbericht: http://news.sap.com/germany/pressebereich/sap-partnernachrichten/

 

SAP, SAP S/4HANA, SAP HANA, SAP Fiori and other SAP products and services mentioned herein as well as their respective logos are trademarks or registered trademarks of SAP SE (or an SAP affiliate company) in Germany and other countries. See http://www.sap.com/corporate-en/legal/copyright/index.epx for additional trademark information and notices. All other product and service names mentioned are the trademarks of their respective companies.

 


Contact
Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.