itelligence Benelux wint de SAP Business ByDesign Award 2015

 

17 Maart 2015, ‘s-Hertogenbosch, Nederland – itelligence ontvangt de SAP Business ByDesign Partner Award 2015. Met een wervelende en innovatieve show werden de awards uitgereikt bij SAP in ‘s-Hertogenbosch. Na ontvangst en voorwoord van Raymond van het Reve en Caspar Joustra bij SAP zijn winnaars tijdens een dinner show bekend gemaakt.

De SAP Business ByDesign Partner Award is uitgereikt aan itelligence vanwege haar inzet rondom het nieuwe, innovatieve product Business ByDesign. Met deze flexibele Cloud oplossing stelt SAP haar klanten in staat om snel in te spelen op de veranderende omgeving, met als grootste voordelen de volledige ERP en CRM functionaliteit. Als partner hoopt itelligence in de toekomst nog vele andere organisaties te kunnen ondersteunen met deze mooie oplossing. Voor meer informatie, bekijk ook eens onze ByDesign pagina.

Via deze weg willen wij iedereen bedanken die zijn of haar commitment hieraan heeft gegeven. itelligence prijst ook de partner relatie die zij hebben samen met SAP: ook dit project is wederom echt een team effort geweest.

foto persbericht ByD award


Contact
Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.