itelligence Nederland wint SAP Beste Cloud Partner Award 2013

SAP heeft tijdens haar jaarlijkse SAP Partner Award-event in Valkenburg verschillende partners bekroond. De prijzen onderstrepen het belang dat SAP hecht aan een goede samenwerking en de performance van haar partners richting haar eindklanten. De inspanningen die verschillende partners hiervoor verrichten, leidden ook in 2013 tot zeer succesvolle resultaten. In totaal reikte SAP in twaalf categorieën awards uit.

 

Goede prestaties

itelligence Nederland was als enige partner genomineerd voor drie van de twaalf prijzen: Snelst groeiende Partner 2013, Beste Channel partner 2013 en Beste Cloud partner 2013

itelligence is de winnaar van de SAP Best Cloud Partner Award 2013. Als full-service Global ICT Provider is itelligence door SAP beloond voor haar goede prestaties in het afgelopen jaar. Volgens SAP heeft itelligence bewezen voorop te lopen op het gebied van innovaties en het adopteren van nieuwe producten en technologien en dan met name op het gebied van Cloud computing.

Door de goede prestaties in de markt van het onderwijs, zowel nationaal als internationaal, alsook door het binnen halen van een grote, internationale deal, is itelligence tevens genomineerd voor “snelst groeiende partner” en “Beste Channel Partner 2013”. Als enige partner met drie nominaties, een prestatie van formaat.

 

Higher Education

“itelligence heeft bewezen de juiste strategie te hebben gevonden. Het gaat tegenwoordig niet meer alleen om het implementeren van onze softwareoplossingen op traditionele wijze. Partners moeten onze technologie ook op een innovatieve manier bij organisaties inzetten zoals itelligence heeft bewezen met haar cloudoplossing voor Higher Education”, zegt Jeffrey Raskeyn, Director General Business & Partner Ecosystems.

“Wij zijn zeer vereerd met de erking die SAP ons heeft gegeven met de Beste Cloud partner 2013. itelligence wordt enorm gewaardeerd voor haar jarenlange inspanningen en investeringen die zij heeft gedaan in de markt van het onderwijs. Het toont aan dat wij het afgelopen jaar goede prestaties hebben neergezet en onze doelstellingen hebben gerealiseerd. 2014 ziet er veelbelovend uit en geeft ons het vertrouwen om ook in 2014 mondiaal mee te spelen op het gebied van SAP Cloud Solutions ”, zegt Peter Slaats, CEO van itelligence Benelux Holding. “Deze SAP Award is voor ons een extra stimulans om door te groeien. Deze award is een prijs voor eenieder binnen itelligence die een bijdrage heeft geleverd om onze strategie en doelstelling te behalen”.

 


Contact
Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.