Managementteam itelligence Benelux vernieuwd

itelligence Benelux managmentteamHet managementteam van full-service provider itelligence Benelux is vernieuwd. Nadat in juli van dit jaar Wim Jansen als nieuwe Managing Director werd gepresenteerd, zijn nu andere leidinggevende posities binnen de organisatie opnieuw ingevuld. Naast Jansen gaat het om Mark Arts (Business Solutions Educations), Andreas Markerink (Business Solutions Industry), Geuko Bosker (Managed Services & Innovations) en Camille van Dongen (Sales Director). Het team en de vernieuwde organisatiestructuur zijn eind september aan het personeel gepresenteerd tijdens een kick-off event.

Het nieuwe management heeft als voornaamste doel itelligence sterker te profileren binnen de Benelux. itelligence loopt voorop op het gebied van innovaties en het adopteren van nieuwe SAP-producten en -technologieën. itelligence heeft bewezen de juiste strategie te hebben gevonden. Het gaat tegenwoordig niet meer alleen om het implementeren van softwareoplossingen op traditionele wijze, het gaat ook om het innovatief inzetten van informatietechnologie bij organisaties binnen onze focusmarkten Manufacturing, Trade en Education.

itelligence is een full-service provider van SAP-oplossingen die ondersteuning biedt bij IT-systemen. De van oorsprong Duitse organisatie heeft in 25 jaar tijd een voortrekkersrol op de internationale markt ingenomen en is inmiddels actief in meer dan 22 landen. Als Global SAP-partner is itelligence sterk in de opzet van internationale projecten, waarbij al voor meer dan 5.000 klanten oplossingen in een SAP-omgeving zijn gerealiseerd. De service van itelligence loopt hierbij uiteen van SAP-consulting en –licensing tot outsourcing en services als ontwikkelaar van branchespecifieke SAP-oplossingen.


Contact
Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.