PVB film producent Everlam bereidt zich voor op de toekomst met SAP S/4HANA EM

Everlam kiest S4HANA

29 December 2015, Mechelen België – Everlam N.V. is gestart met de implementatie van SAP S/4HANA Enterprise Management (EM) met SFIN door SAP partner itelligence. Met de keuze voor het nieuwe SAP HANA platform en SAP S/4HANA EM is Everlam klaar voor de toekomst en kan het in de toekomst probleemloos doorgroeien. Everlam heeft het kantoor en de technologie afdeling in Mechelen, terwijl de productie afdeling gevestigd is in Uentrop te Duitsland.

 

Door de verhuizing van de hoofdzetel van Duitsland naar België en de snelle ontwikkeling van Everlam werd het nodig het IT landschap te hertekenen. Everlam was al erg tevreden over de samenwerking met itelligence Duitsland en kwam zo in gesprek met itelligence België.

 

Voor het hertekenen van het IT landschap zijn meerdere scenario’s besproken, waaruit SAP HANA en SAP S/4HANA EM de beste optie bleek te zijn. Alle andere opties hielden in de nabije toekomst namelijk nog een bijkomende database migratie in. Door te opteren voor SAP HANA en SAP S/4HANA EM kan het management zich nu volledig toeleggen op de verdere groei en de uitbouw van het bedrijf.

 

Everlam implementeert S4HANA

Bas Tiggelman (itelligence), Marc Goyvaerts (Everlam) en Wim Jansen (itelligence)

 

Over Everlam

Everlam N.V. is producent van Polyvinyl Butyral Interlayer (PVB) welke wordt gebruikt voor veiligheidsglas in gebouwen en voor de voorruiten van auto’s. Everlam is een nieuwe firma met meer dan 25 jaar ervaring in de productie en wereldwijde verkoop van PVB film. Everlam is de nieuwe eigenaar van de vroegere DuPont afdeling die de PVB film verkocht onder de merknaam Butacite®. De focus van Everlam is gericht op het leveren van producten en diensten in de beste kwaliteit in de globale architecturale markt. Voor meer informatie: www.everlam.com

 


Contact
Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.