Onze Partners

Met Wie we Samenwerken om Succes te Leveren

itelligence werkt samen met deskundige partners om samen met haar klanten succesvol te zijn.

Onze Sterke Banden met SAP en NTT DATA Helpen Ons te Bouwen aan Onze Expertise

Bij itelligence gebruiken we onze sterke samenwerking met SAP om onze expertise voortdurend verder te ontwikkelen en om een sturende invloed te hebben op toekomstige SAP-technologieën en innovaties. Omdat we deel uitmaken van het NTT DATA Network, kunt u profiteren van onze wereldwijde mogelijkheden en een uitgebreid netwerk van SAP experts en consultants.

itelligence werkt intensief samen met toonaangevende business partners. Deze samenwerkingen stellen ons – en daarmee u – in staat om het verschil te maken.

René Caubo, Managing Director, itelligence Benelux

Strategische Samenwerkingen

Dankzij onze enorme dosis ervaring, expertise en betrokkenheid profiteert u optimaal van onze samenwerking. U haalt hierdoor meer uit uw SAP-oplossing. Sinds 1993 werken we samen met SAP en dat doen we tegenwoordig intensiever dan ooit tevoren. Onze kennis van SAP is daarom ongeëvenaard. We hebben een groot aandeel in het bepalen van de koers van SAP. Samen ontwikkelen we de nieuwste producten en bieden we de beste oplossingen op maat voor u.

www.sap.com

Wat ons uniek maakt, is dat we niet alleen een belangrijke SAP Global Partner zijn, maar ook behoren tot de NTT Data Group, een van ’s werelds grootste ICT-serviceproviders. Dat betekent dat u een netwerk van maar liefst 7000 SAP-experts en -consultants tot uw beschikking heeft. U heeft toegang tot de datacentra en kabelinfrastructuur van NTT Data Network wereldwijd. Met zoveel mensen en middelen die u ondersteunen, wordt het voor u makkelijker uw ambities te verwezenlijken. Waar u ook heen wil met uw bedrijf, wij kunnen u helpen te innoveren en daar sneller te komen.

www.nttdata.com

Met de snelle uitbreiding van cloudservices en complexe IT-infrastructuren is het essentieel om de juiste managed services-partner aan uw zijde te hebben. Daarom voegen we Amazon Web Services (AWS) toe aan ons partnernetwerk. AWS helpt het brede scala aan diensten dat wij u aanbieden te verbreden – van consulting- en strategiediensten tot de implementatie en ondersteuning van SAP-oplossingen. Wij blijven u uitgebreide wereldwijde IT- en zakelijke diensten leveren, met de flexibiliteit en kostenefficiëntie van SAP-gerelateerde hybride cloudtechnologie.

www.aws.amazon.com

Contact
Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.