Uw Global SAP Partner voor de Digital Age

Think Ahead.
Go Beyond.

itelligence is een dynamisch, snelgroeiend adviesbureau, werkzaam voor de Food & Agro, Life Sciences & Chemicals, Education & Research, Discrete Industries, Wholesale en Professional Services industrie in de Benelux. Wij bundelen industrie-, proces- en ICT-kennis en komen zo - samen met u - met concrete oplossingen voor verbetering van uw bedrijfsvoering. Hierbij gaan we geen uitdaging uit de weg.

Om tot betere oplossingen te komen volgen we alle branche-, technologische- en marktontwikkelingen op de voet en werken we actief aan het ontwikkelen en het delen van kennis en expertise. Niet alleen onderling, maar juist met en voor onze klanten.
Door onze passie en know-how maken wij het verschil en zetten we net die extra stap om u nog beter te helpen.
1

Intensieve Samenwerking met SAP

Sinds de oprichting van itelligence in 1989 hebben we SAP-software ontwikkeld die specifiek is afgestemd op de behoeftes van onze klanten. Wij stimuleren SAP-innovaties en zoeken altijd naar mogelijkheden om huidige systemen te verbeteren, zodat u nog meer uit uw SAP-applicaties kunt halen. Als Global SAP Partner werken we intensief samen met SAP op verschillende niveaus. Daarnaast nemen we deel aan de dialoog op bestuursniveau, om zo invloed uit te oefenen op de nieuwste bedrijfssoftware. Op deze manier zorgen we ervoor dat ook uw stem wordt gehoord.

Ontdek meer over onze partners
25+ years of
SAP experience

In zeer diverse projecten

Leer meer

Expertise in 6 branches: Discrete Industries, Wholesale, Life Sciences & Chemicals, Food & Agriculture, Professional Services and Education & Research

Bekijk wat wij voor u kunnen betekenen

Alleen al in 2017 hebben we met succes 25.000+ projecten en deelprojecten gerealiseerd, van consulting tot training, voor klanten in 50 verschillende landen.

Lees meer over onze services die het verschil maken
2

Waarom klanten kiezen voor itelligence

Werken met itelligence betekent werken met een partner die beseft waar het u om gaat. Die weet wat uw belangrijkste ambities zijn en daar met succesvolle ERP-implementaties aan bijdraagt. Wij houden van transparantie. Van het centraal stellen van uw doelstellingen, daar heldere afspraken over maken en die simpelweg nakomen én waarmaken. Wij vinden het vanzelfsprekend om elkaars verwachtingen uit te spreken. Om vervolgens samen met u toe te werken naar het beste resultaat.

itelligence richt zich op de branches Food & Agro, Life Sciences & Chemicals, Wholesale, Discrete Industries, Education & Research en Professional Services. Een bewuste keuze. U vindt in ons een partner die uw wereld kent. Als specialist binnen uw branche, heeft u te maken met unieke uitdagingen. Dat geldt ook voor uw ICT en procesautomatisering. En dat vraagt om een betrokken partner die u de juiste vragen kan stellen. Die samen met u op zoek gaat naar de beste ERP-oplossing voor uw organisatie. Itelligence heeft kennis van uw branche en jarenlange ervaring. Maar bovenal houden wij úw specifieke doelstelling voortdurend in het achterhoofd. Leer bedrijven kennen die vertrouwen in ons hebben

itelligence staat nooit stil.

150+

voltooide SAP S/4HANA-implementaties wereldwijd, waaronder migraties.

Everlam wendde zich tot itelligence om SAP S/4HANA Enterprise Management te implementeren.

Everlam:

Een van de eerste implementaties van SAP S/4HANA Enterprise Management.

itelligence heeft Sanquin geholpen door twee zelfstandige bedrijfsonderdelen harmonieus te integreren en om de efficiency en kwaliteit van de administratieve processen te verbeteren.

Sanquin:

Door twee zelfstandige bedrijfsonderdelen harmonieus te integreren zijn nu 10.000 interne facturen overbodig en bespaart Sanquin jaarlijks tot  € 350.000,-.

itelligence heeft Landjuweel geholpen met het vereenvoudigen van hun IT-landschap en hen voor te bereiden op toekomstige groei.

Landjuweel:

Aardappelverwerker Landjuweel heeft nu een vereenvoudigd IT-landschap en is voorbereid op toekomstige groei door de volledige implementatie van het alles-in-1-pakket it.agriculture en it.food.

Faster return on investment:

Het kost gemiddeld slechts 3 jaar om ROI te behalen met een itelligence-project. En quick wins zijn hierbij ook inbegrepen – of het nu gaat om marketing, financiën, inkoop, productie of logistiek … noemt u het maar.

Vind de juiste oplossing voor uw Line of Business
3

Globale en Lokale Expertise

We nemen altijd de volle verantwoordelijkheid voor ons aandeel in elk project. Onze ruim 7000 medewerkers verspreid over 24 landen zorgen ervoor dat uw project in vrijwel elk land en in elke bedrijfsomgeving uitvoerbaar is. Met onze hulp krijgt u complexe problemen onder controle. Dankzij onze nauwe band met SAP krijgt u de beschikking over de nieuwste software voor bedrijfsbeheer. Daarnaast bieden wij u innovatieve analysemogelijkheden, cloud functionaliteit en mobiele oplossingen. Op deze manier blijft u de concurrentie altijd een stapje voor. Bekijk onze locaties in één oogopslag

Meer dan

7000 medewerkers
in
25 landen

ondersteunen onze klanten met oplossingen op maat.

Over de hele wereld leveren onze

22 service centers

24/7 managed cloud services.

Lees hier meer facts & figures
€872,2M omzet

in 2017.

Ontdek itelligence in cijfers
4

Groei samen!

Haal meer uit uw SAP-oplossing. Onze technologische kennis staat garant voor uitstekende resultaten. U krijgt hoge efficiency, snelle implementatie en bedrijfsprocessen die voordeel ten opzichte van de concurrentie opleveren. Omdat we ervaring hebben met bedrijven in uw marktsegment is er altijd een passende oplossing voor u. Deze gaat veel verder dan grofweg systemen afstemmen op uw werkwijze. We gaan uitgebreid met u in overleg en analyseren uw bedrijfsprocessen tot in de kleinste details. Als wereldwijd IT-dienstverlener en onderdeel van de NTT Data Group hebben we veel internationale ervaring en financiële betrouwbaarheid. We zijn dan ook trots op onze uitstekende naam en hebben veel vertrouwen in een prettige en productieve samenwerking met u. Nu en in de toekomst. Contact ons en ontdek wat we voor u kunnen doen

Veilig, uitgebreid en flexibel

Als onderdeel van het NTT DATA-netwerk leveren we op betrouwbare wijze wereldwijde topkwaliteit.

6 SAP partner certificaten

En meerdere SAP Pinnacle Awards
  • SAP Global Platinum Reseller
  • SAP Global Partner Application Management Services
  • SAP Global Partner Cloud Services
  • SAP Global Partner Hosting Services
  • SAP Global Partner SAP HANA Operations Services
  • SAP Global Partner Strategic Services
SVZ: van land tot klant, grip op integrale kwaliteitsprocessen in food dankzij SAP en itelligence.

De projectaanpak van itelligence stimuleert een gestandaardiseerde werkwijze gebaseerd op best practices. Dat geeft meer grip op bedrijfsprocessen en garandeert de hoogste kwaliteit.

Ton Blok, Corporate manager ICT, SVZ International B.V.

Contact
Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.