Details:

Vacature SAP Fiori / UI5 Ontwikkelaar Industry

Binnen onze Nederlandse vestiging in Eindhoven werken we met ruim 120 medewerkers aan innovatieve SAP-oplossingen voor klanten binnen de sectoren Industry en Education.

Om onze groeiambities waar te kunnen maken, willen wij ons Industry team versterken met meerdere SAP Fiori / UI5 ontwikkelaars. Zowel Senior, Medior als Junior Consultants zijn van harte welkom. Kennis en ervaring zijn uiteraard belangrijk, maar het gaat ons nog veel meer om jouw “groeimindset”.

Ben jij een Web ontwikkelaar en wil jij jezelf verdiepen in SAP of ben je juist een SAP ontwikkelaar die zich wil verbreden met Fiori en UI5, dan ben jij wellicht degene die wij zoeken.

 

Wie zijn we?

itelligence is SAP Platinum partner, we zijn één van de belangrijkste partners van SAP en hebben, als enige partner, zes global SAP certificeringen. Door onze nauwe verbondenheid met SAP zijn we continue bezig met de laatste ontwikkelingen en innovaties. Zo praten wij niet alleen over Fiori en SAP S/4HANA, maar zijn wij het daadwerkelijk aan het implementeren. Dat maakt het verschil.

 

Wat houdt deze functie in?

Onze SAP Consultants werken samen met collega’s in een hecht team in Eindhoven en werken daarnaast regelmatig in wisselende teams op locatie bij de klant, bij gerenommeerde bedrijven binnen de sector Industry. Werkgebied is met name de Benelux, incidenteel ook Duitsland. Op grond van kennis en ervaring brengen we de interne processen bij de klant in beeld, mogelijke knelpunten worden gesignaleerd en omgezet in verbeterprocessen.

Als SAP Fiori / UI5 ontwikkelaar organiseer je, alleen of met een collega, design thinking workshops om de requirements van de klant helder te krijgen. Vervolgens maak je een prototype en uiteindelijk ontwikkel je de definitieve Fiori of UI5 applicatie.

Gedurende dit proces heb je nauw overleg en afstemming met de klant en collega’s. Goed communiceren is dus minstens zo belangrijk als goed kunnen programmeren.

 

Wat we verwachten:

Sinds je studie aan een hogeschool of universiteit heb je tenminste 1 jaar consultancy-ervaring, bij voorkeur binnen de sectoren waar onze expertise ligt.

Kennis van en ervaring met (of bereid je hierin te verdiepen):

 • HTML5, CSS, JavaScript en JQuery
 • ODATA, SOAP, JSON en XML
 • SAP Fiori, SAP UI5 en OpenUI5
 • SAP Cloud Platform
 • SAP Web IDE en SAP Cloud Connector
 • SAP Netweaver Gateway
 • SAP ABAP
 • SAP S/4HANA
 • User Experience
 • Design Thinking
 • Axure RP

Belangrijkste karaktereigenschap: Groeimindset!

Uitstekende communicatieve en contactuele vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal vinden we vanwege het internationale karakter van de functie eveneens belangrijk.

Vanzelfsprekend ben je bereid om nationaal en internationaal te reizen. De standplaats voor de werkzaamheden is Eindhoven, maar het kan ook nodig zijn om (meerdere dagen) op locatie bij de klant werkzaam te zijn.

 

Wat je van ons kunt verwachten:

Consultants kiezen voor itelligence vanwege de uitdagende internationale projecten en onze kwalitatief hoogstaande oplossingen. We werken uitsluitend met SAP en focussen ons op specifieke sectoren.

Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid om parttime te werken (32 uur is een optie), een hoge mate van zelfstandigheid en veel vrijheid van handelen.

Binnen ons bedrijf wordt hard gewerkt, daar staan een prima salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden tegenover. We lunchen gezamenlijk en iedere vrijdagmiddag hebben we hapjes bij de borrel. Daarnaast worden regelmatig activiteiten georganiseerd.

 

Interesse?

Neem voor meer informatie over de functie van SAP Fiori / UI5 Ontwikkelaar Industry telefonisch contact op met Marco van de Vliet (recruiter) via 040 – 296 8600 of 06 – 43 76 41 21.

 


Contact
Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.