Details:

Wie zoeken wij?

Ben jij degene die het kennisniveau van onze Development & Integration afdeling naar een hoger niveau kan tillen? Kun jij innovatieve SAP oplossingen ontwikkelen voor onze klanten?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

itelligence is op zoek naar een ervaren Lead Developer voor onze afdeling Development & Integration (D&I). Je wordt ingezet in onze SAP S/4HANA implementatie projecten, mede om de architectuur voor ontwikkelingen en integratie te bepalen. Daarnaast zul je ook meewerken aan de optimalisatie en het onderhouden van de SAP systemen van onze bestaande klanten. Als Lead Developer wordt daarnaast verwacht dat je de technische ontwikkelingen van SAP en het development vakgebied op de voet volgt, klanten hierover kunt adviseren en binnen itelligence Benelux hier richting aan geeft. Tevens zul je als teamlead je medewerkers coachen en de inzetplanning voor je team verzorgen. Je zult nauw samenwerken met de andere developers in het D&I team, met andere afdelingen binnen itelligence Benelux, maar ook met internationale collega’s.

Wat bieden wij?

itelligence is een dynamische organisatie, volop in groei. Onze ambitieuze professionals hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en passie voor wat ze doen. Wij denken in kansen en moedigen pro-activiteit aan. Bij ons verdwijn je niet in de massa, maar ben je een essentieel onderdeel van het team.

Ben je op zoek naar uitdagende en inhoudelijke projecten? Wij onderscheiden ons doordat we werken met industry templates, die de ruimte bieden om unieke oplossingen voor elke klant neer te zetten.

Samen met een team enthousiaste collega’s zet je dat stapje extra om het verschil te maken bij de klant.

Je kunt vaak een multidisciplinaire rol in een project vervullen, waardoor je blijft groeien als professional. Wij stimuleren daarnaast dat je actief bezig blijft met je persoonlijke ontwikkeling. Bij itelligence creëer je je eigen toekomst!

Wij bieden een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij hechten veel waarde aan een goede work-life balance van onze medewerkers en bieden standaard de mogelijkheid parttime te werken (32 uur is altijd een optie).

Herken je jezelf in onderstaande kenmerken?

–      Afgeronde HBO/WO opleiding.

–      Minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie.

–      Kennis van SAP ABAP-OO, O-data en S/4HANA.

–      Ervaring met SAP Cloud platform, CDS, ADS, UI5, Mendix, Java is een pré.

–      Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als het Engels.

–      Goede interpersoonlijke en sociale vaardigheden.

Solliciteer dan direct via deze link. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Aniel Balradj via [email protected] of telefoonnummer +31 40-296 86 00.

Wat doet itelligence?

itelligence is SAP Platinum partner. Wij helpen onze klanten bij het succesvol implementeren van ERP oplossingen. Binnen het realisatietraject pakken wij daarbij nadrukkelijk onze verantwoordelijkheid voor de succesvolle afronding. Om tot betere oplossingen te komen, werken we actief aan het ontwikkelen en het delen van branche-specifieke kennis en expertise. Niet alleen onderling, maar juist met en voor onze klanten. We make a difference!

De werkzaamheden worden uitgevoerd afwisselend bij de klant op locatie dan wel op ons kantoor in ‘s-Hertogenbosch.


Contact
Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.