Managed Cloud

Profiteer van veilige en transparante Managed Cloud Services

Managed Cloud zorgt ervoor dat u zich kunt richten op uw digitalisering

Het uitvoeren van SAP-oplossingen wordt steeds complexer en veeleisender. Het scala aan toepassingen groeit, net als de eisen op het gebied van compliance, schaalbaarheid en databeveiliging.

Als een ervaren SAP-partner ondersteunen wij u met gepersonaliseerd advies, IT-implementatie, diensten en operationele modellen.

Met onze Managed Cloud Services maakt u mankracht en materiële middelen vrij, zodat u zich volledig kunt richten op uw kernprocessen. U betaalt alleen voor de diensten die u daadwerkelijk gebruikt. En aangezien u geen initiële investeringen hoeft te doen in infrastructuur, servers of software, verlaagt u uw IT-kosten.

Een overzicht van SAP Cloud Services

SAP Implementation Cloud

Met onze SAP Implementation Cloud kunt u snel en eenvoudig uw implementatieproject starten. Meteen vanaf de projectfase zorgen wij voor een SAP omgeving voor uw project met maximale beveiliging en betrouwbaarheid.

Managed Cloud Service

Of het nu on-premise, in een private cloud of in onze eigen Provider Cloud is, u kunt een infrastructuur kiezen die perfect is afgestemd op uw behoeften. Onze Managed Cloud Service maakt het kosteneffectief, veilig en betrouwbaar.

Infrastructure Cloud

Als u uw data veilig wilt hosten, is de Infrastructure Cloud de ideale oplossing voor u. U beslist in welke van onze wereldwijde datacenters uw data moeten worden opgeslagen.

Uw voordelen

SAP Implementation Cloud

  • Start snel en eenvoudig uw SAP-implementatieproject.
  • Verkort de tijd die nodig is voor de systeemvoorziening en houdt de kosten bij in de gehele projectfase.
  • Vertrouw gedurende de hele implementatie op onze hostingservice die alle projectsystemen omvat.

Managed Cloud Service

  • Verminder de inspanningen die nodig zijn voor het laten functioneren van uw IT, door uw datacenterinfrastructuur uit te besteden aan een hypermodern itelligence datacenter.
  • Handhaaf te allen tijde volledige transparantie over de kosten, en pas de diensten flexibel aan uw behoeften aan.
  • Realiseer snel en eenvoudig projecten binnen uw digitale strategie, dankzij vrijwel onbeperkte schaalbaarheid.

Infrastructure Cloud

  • Ontlast uw IT-afdeling door hosting uit te breiden naar niet-SAP-systemen.
  • Profiteer van het feit dat één partner al uw systemen onderhoudt en bewaakt.
  • Gebruik infrastructuren in een veilige omgeving, met indien nodig dubbele datacenters.

Managed Services voor SES in Luxemburg

itelligence verzorgt al jaren ons SAP-landschap. De samenwerking is altijd voortreffelijk geweest, en we hebben een zeer hechte en vertrouwensvolle partnership ontwikkeld. Het is duidelijk te zien dat ze net zo vooruitstrevend denken als wij.

Renauld Chapellier, General Manager ERP Core Team, SES

Uw gepersonaliseerde SAP Security Check

Beveiligingslekken kunnen leiden tot onbevoegde toegang en systeemstoringen. Kunt u altijd garanderen dat uw SAP-landschap 100 procent beveiligd is? Kies de veilige optie: wij signaleren potentiële risico’s en geven u aanbevelingen over hoe u uw beveiligingsmaatregelen kunt optimaliseren.

Bevorder digitalisering met onze Managed Cloud Service

Het toenemende aantal cloudoplossingen stelt IT-afdelingen voor uitdagingen. Het leidt tot een steeds complexer wordend systeemlandschap dat is samengesteld uit veel verschillende cloudtoepassingen. Er is interactie tussen private cloud en hybride cloud, en hostingdiensten en cloudplatformen van Microsoft en Amazon zijn geïntegreerd. Het beheren van dergelijke multicloudomgevingen is zeer complex en vereist aanvullende IT-ondersteuning.

Terwijl cloudaanbieders ervoor zorgen dat oplossingen blijven draaien en regelmatig worden bijgewerkt, eindigen hun diensten vaak daar. Hierdoor blijven een aantal complexe taken over, zoals gebruikersondersteuning, applicatie-optimalisatie en integratie. Maar is de cloud niet bedoeld om processen te vereenvoudigen?

Met itelligence als uw Managed Cloud Provider bereikt u het volledige potentieel van de cloud. U blijft volledig flexibel en beslist zelf welke taken u intern wilt afhandelen. En u betaalt alleen voor de diensten die u daadwerkelijk nodig heeft. Met onze jarenlange expertise ondersteunen wij u in elke fase – van strategisch advies en de cloudroadmap, applicatie- en data-integratie, tot langetermijn applicatie- en gebruikersondersteuning.

Lees de blogpost

Waarom wij de juiste Managed Cloud Provider voor u zijn

Deskundigen in elk systeemlandschap

Bij ons maakt het geen verschil of u momenteel uw SAP-oplossingen uitbesteedt, of u wereldwijd of lokaal actief bent en of uw data worden opgeslagen op gevirtualiseerde of dedicated servers. Onze experts waarborgen maximale beschikbaarheid en flexibiliteit voor uw IT-landschap en beschermen uw bedrijfsgegevens tegen cyberaanvallen.

Haal meer uit uw SAP-oplossingen

Wij zijn uw eerste aanspreekpunt als het gaat om het benutten van het enorme potentieel van SAP-technologieën. Wij ondersteunen onze klanten met een ongeëvenaarde schat aan ervaring uit talloze succesvolle projecten over de hele wereld.

Aan uw zijde, overal ter wereld

Ongeacht de industrie en regio’s waarin u actief bent, staan wij u tijdens elke stap van uw reis naar de digitale toekomst terzijde om uw succes op lange termijn te waarborgen. Van het analyseren en verbeteren van uw bedrijfsprocessen, tot het implementeren van de juiste systemen en het jarenlang onderhouden van uw systeemlandschap.

Profiteer van onze ervaring

Als een ervaren SAP Global Hosting Partner en SAP Global Cloud Services Partner werken wij met een breed scala van SAP-oplossingen. Onze klantenkring bestaat uit bedrijven in alle bedrijfstakken en van alle groottes – van kleine en middelgrote bedrijven tot grote multinationals.

Blog

alle artikelen / overzicht artikelen/blogs

Wat ons onderscheidt

SAP Platinum Partner sinds 2015

SAP Global Hosting Partner sinds 2004

SAP Global Cloud Services Partner sinds 2011

SAP Certified Partner Center of Expertise

Neem vandaag nog contact met ons op

Bent u op zoek naar antwoorden of wilt u meer informatie ontvangen over Managed Services? Neem contact met ons op – wij helpen u graag.

Uw contactpersoon Pieter Meeuwis Director Managed Services

Contact
Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.