SAP HANA Cloud Services

SAP HANA Cloud Services – de basis voor digitalisering

Ontdek de volgende generatie van aanpasbare, toekomstbestendige SAP-technologieën

De digitale toekomst van uw bedrijf begint hier

SAP HANA is het strategische platform voor alle SAP-applicaties, tot aan de nieuwe SAP S/4HANA-businesssuite. De businesssuite combineert de realtime SAP HANA-database met de functionaliteiten van het essentiële applicatieplatform. Als basis voor de digitalisering van uw bedrijf stelt het u in staat om applicaties snel en overeenkomstig uw specifieke eisen te installeren. Op deze manier krijgt u een live weergave van uw gehele bedrijf; en door de implementatie van state-of-the-art systemen waarborgt u ook dat uw onderneming toekomstbestendig is. Ter voorbereiding op de huidige en toekomstige uitdagingen van de digitale wereld moet u nu al beginnen met het ontwikkelen van uw eigen SAP S/4HANA-roadmap.

Maar hoe ziet uw planning voor de transformatie naar SAP S/4HANA eruit? Hoe bereidt u uw huidige systeemlandschap voor om ervoor te zorgen dat uw bestaande processen onaangetast blijven en kunnen worden voortgezet in de digitale wereld?

We ontwerpen samen met u de juiste strategie voor de integratie van SAP S/4HANA in uw IT-infrastructuur. Wij helpen u bij het uitvoeren van de transformatie en bieden u langetermijnondersteuning bij de werking van uw digitale systeemlandschap. Ontdek ons volledige scala aan oplossingen – van het SAP S/4HANA-testsysteem tot onze volledig geïntegreerde Managed Cloud.

SAP HANA Cloud Services: een overzicht

SAP S/4HANA Test Cloud

Verwerf inzicht in uw toekomst en ervaar de nieuwe SAP S/4HANA-businesssuite live. Werk met ons samen om uw strategie voor morgen te ontwikkelen.

SAP S/4HANA Upgrade

Zet uw bestaande SAP ERP-systeem over naar de volgende generatie businesssuite en voer nieuwe bedrijfsprocessen uit met SAP HANA's prestatiemogelijkheden.

SAP HANA Cloud Services

Benut het potentieel van onze SAP HANA Cloud Services om de administratieve rompslomp te verminderen – en geniet van alles wat SAP HANA te bieden heeft.

SAP Partner voor Managed Cloud

SAP-applicaties omvatten een reeks essentiële mogelijkheden, waaronder onderhoud, monitoring, hosting en ondersteuning. Onze Managed Cloud is een onestopshop voor al deze diensten.

Uw voordelen

SAP S/4HANA Test Cloud

 • Strategisch advies op maat voor SAP S/4HANA, infrastructuur en cloudoplossingen
 • Langdurige expertise als cloudontwikkelpartner en gecertificeerd als een SAP Global Partner voor Managed Cloud Services
 • Snelle, rendabele uitrol van een test- en ontwikkelomgeving voor SAP S/4HANA

SAP S/4HANA Upgrade

 • Strategisch advies over de migratie van bestaande systeemlandschappen naar SAP S/4HANA
 • Voorgedefinieerde processen voor de gestructureerde overgang naar SAP S/4HANA zorgen voor transparantie tijdens het migratieproject
 • Centraal beheer en controle van de geconsolideerde SAP-businesssuite op SAP S/4HANA

SAP HANA Cloud Services

 • Snel en eenvoudig toegangspunt tot toekomstbestendig SAP HANA-platform
 • Geen extra investeringskosten voor nieuwe datacenterinfrastructuur
 • Vaste kosten van een klassieke on-premise implementatie omgezet in transparante maandelijkse kosten

Managed Cloud

 • Optimale beveiliging van budgetplanning door middel van licentiemodellen uit één bron
 • Abonnementsmodellen voor alles, van het platform tot volledige softwarelicenties
 • Snel en flexibel inspelen op nieuwe en veranderende eisen in de IT-strategie

SAP HANA Cloud Services voor Randstad Duitsland

Zelfs IT vereist menselijke interactie. En in dat opzicht zijn wij van mening dat we bij itelligence in goede handen zijn. Ze behandelen je niet zomaar als een van de velen; in plaats daarvan ontvangt u persoonlijke ondersteuning op maat van vooruitstrevende experts waar u op kunt vertrouwen.

Anneliese Sauerer, Business Applications Manager, Randstad Duitsland

SAP System Check

Bevat uw SAP-landschap verborgen beveiligingsproblemen? Zo ja, dan kunnen deze een bedreiging vormen wat betreft ongeautoriseerde gegevenstoegang en systeemfalen – vooral als u via de cloud met zakelijke partners verbonden bent. Laat uw IT-beveiliging door itelligence testen via de SAP System Check – een gestandaardiseerde, productonafhankelijke, betrouwbare oplossing. Onze experts bieden u duidelijke richtlijnen en een gedetailleerde roadmap zodat u de voortdurende optimalisatie van uw gegevensbescherming en -beveiliging kunt waarborgen.

Blog

alle artikelen / overzicht artikelen/blogs

Wat ons onderscheidt

SAP Global Hosting Partner sinds 2004

SAP Global Cloud Services Partner sinds 2011

SAP Platinum Partner sinds 2015

SAP Certified Partner Center of Expertise

SAP Certified Partner Center of Expertise

Neem vandaag nog contact met ons op

Bent u op zoek naar antwoorden of wilt u meer informatie ontvangen over Managed Services? Neem contact met ons op – wij helpen u graag.

Uw contactpersoon Pieter Meeuwis Director Managed Services

Contact
Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.