Details:

Start je carrière in ICT-support in Den Bosch

Laat jij onze ICT op rolletjes lopen?

ICT. Dáár word jij enthousiast van. Van hardware tot de bijbehorende softwareprogramma’s. Maar ook van het oplossen van vraagstukken op het gebied van ICT. En dat komt goed uit, want onze afdeling ICT & Facility Management krijgt het steeds drukker en kan jouw hulp als Junior ICT Supportmedewerker goed gebruiken. Vind je ICT – en alles wat daarbij komt kijken – interessant, haal jij voldoening uit het helpen van anderen en lijkt het je een toffe uitdaging om onze ICT-manager te ondersteunen bij grotere projecten? Then we’ve got an offer you can’t refuse.

Wat houdt een carrière als Junior ICT Supportmedewerker in?

Onze afdeling ICT & Facility Management zorgt er achter de schermen voor dat onze collega’s hun werk kunnen doen. Vanuit ons kantoor in Den Bosch werk je elke dag aan uitmuntende ICT-voorzieningen en ondersteun je interessante projecten.

Wat je gaat doen

Je verleent eerste- en tweedelijnssupport aan je collega’s waarbij je alle voorkomende issues op het gebied van ICT snel en correct afhandelt. Gaat er bijvoorbeeld een laptop op zwart? Dan kunnen ze bij jou aankloppen voor hulp. Kortom: jij zet elke dag dat stapje extra om het verschil te maken voor je collega’s. Daarnaast documenteer je je werkzaamheden en ben je thuis in het maken van werkinstructies, zodat anderen snel uit de voeten kunnen met hun devices en programma’s. Komt er een nieuwe medewerker aan boord? Dan lever jij op de eerste dag een fantastisch werkende laptop af. Met andere woorden: je zorgt voor een geweldige dienstverlening die onlosmakelijk verbonden is met deze functie. We vinden het dan ook belangrijk dat klantvriendelijkheid én gevoel voor discretie in je DNA zitten.

The itelligence spirit: dit is wie we zijn

Wie wij zijn? itelligence is een SAP Platinum Partner in ‘s-Hertogenbosch. We zijn dynamisch, snel aan het groeien en ambitieus. Onze professionals hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en doen hun werk met passie. We helpen klanten in binnen- en buitenland met het implementeren van SAP-oplossingen. Binnen deze trajecten pakken wij nadrukkelijk onze verantwoordelijkheid en werken we onvermoeibaar naar een succesvolle afronding toe.

Aan jou de taak om te zorgen dat je collega’s lekker door kunnen werken, terwijl alle ICT-voorzieningen op de achtergrond geruisloos draaien.

We werken actief aan het ontwikkelen en delen van branche-specifieke kennis en expertise. Dat doen we niet alleen onderling, maar ook met en voor klanten. Zo willen we onze oplossingen en service nog beter maken. Die mindset vragen we ook van jou. Want, bij ons verdwijn je niet in de massa, maar ben je een essentieel onderdeel van het team. Jouw input om dingen beter te kunnen doen, is dan ook zeer gewenst.

Wat je kunt verwachten van ons

 • Een goed salaris.
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Aan de slag in een inspirerend kantoor met veel ruimte om tussen je taken door te ontspannen.
 • De vrijheid om actief te werken aan je persoonlijke ontwikkeling.
 • Een platte organisatiestructuur en een groot teamgevoel.

Dit neem jij mee naar itelligence

 • Een hart dat sneller gaat kloppen van ICT.
 • Een afgeronde opleiding (MBO of HBO) is een pré.
 • Je bent flexibel en vindt het geen probleem om soms buiten kantooruren te werken.
 • Gestructureerd werken? Geen issue voor jou. Dat doe je standaard.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als het Engels. En je kunt ook nog eens snel schakelen tussen die twee talen.
 • Goede persoonlijke en sociale vaardigheden, waardoor je goed met anderen overweg kunt.

Is onze medewerkers blij maken met fantastisch ICT-support een uitdaging waar je zelf ook blij van wordt? Dan gaan we graag met je in gesprek.

Je kunt direct solliciteren via deze link. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Manon Bouman via [email protected] of bel via +31 88 964 40 00.


Contact Us
Contact Us

Have questions? Please contact us.