Careers

Join The Winning Team

De volgende stap in jouw carrière start hier. Ontdek onze vacatures.

Bekijk de vacatures

Welkom bij itelligence!

Om toekomstvast te ondernemen blijven wij bouwen aan een evenwichtig team. Het samenbrengen van mensen met verschillende eigenschappen, achtergronden en interesses zorgt voor een veelzijdige groep en biedt meerwaarde voor onze klanten. Met zorg breiden wij ons team uit, dat jaarlijks een gestage groei laat zien. Het resultaat? Een ambitieuze groep professionals die in staat is om de veranderende wensen van de markt en de razendsnelle veranderingen binnen IT te bevatten en te vertalen naar concrete oplossingen voor onze klanten. We praten bijvoorbeeld niet alleen over S/4HANA, maar zijn het daadwerkelijk aan het implementeren. Dat maakt het verschil.

Bedrijfscultuur

Het is een cliché, maar daardoor niet minder waar: wij geloven dat onze mensen onze belangrijkste assets zijn. Wij moedigen onze consultants daarom aan mogelijkheden te grijpen om zich continu blijven ontwikkelen op zakelijk en persoonlijk vlak, binnen een branche naar keuze. Alleen op die manier borgen we een langdurige, prettige en waardevolle werkrelatie.

Wie voor itelligence aan de slag gaat, kiest voor voortdurende ontwikkeling en wil daar graag extra moeite voor doen. Dit uitgangspunt heeft geleid tot een bedrijfscultuur waarin plezier maken en hard werken hand in hand gaan.

Internationaal karakter

itelligence richt zich wereldwijd, met ruim 8000 consultants in 25 landen, op volledige SAP dienstverlening in diverse branches (Food & Agriculture, Life Sciences & Chemicals, Wholesale, Professional Services, Education & Research en Discrete Industries). Vanuit de Benelux werken we regelmatig samen met collega’s uit andere landen, waarbij we onze kennis delen en klanten gezamenlijk bedienen.

Pas je bij ons? Check het zelf

Wie wij zijn? itelligence is dynamisch, snel aan het groeien en ambitieus. Onze professionals hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en doen hun werk met passie. We helpen klanten in binnen- en buitenland met het implementeren van ERP-oplossingen, maar we denken ook mee over het toepassen van nieuwe technologieën als blockchain of IoT. Binnen deze trajecten pakken wij nadrukkelijk onze verantwoordelijkheid voor een succesvolle afronding. We werken actief aan het ontwikkelen en delen van branche-specifieke kennis en expertise. Die mindset vragen we ook van jou.

Kickstart je carrière met itelligence - Ontvang als eerste onze nieuwste vacatures

Heb jij die echte itelligence spirit? Kun je niet wachten om bij ons aan de slag te gaan? Meld je aan en we zorgen dat jij als eerste de nieuwste vacatures in je inbox krijgt. Hoe het werkt? Je voert je e-mailadres in, vertelt ons over jezelf, geeft aan waar je naar op zoek bent en klikt op versturen. Zo weten we meteen wie je bent en welke vacatures bij jou passen.

Ik wil op de hoogte blijven

Klaar om jouw carrière bij itelligence te lanceren?

Enthousiast? Alle vacatures vind je hier. Wil je graag nog iets weten voordat je solliciteert? Vul hiernaast het formulier in. We beantwoorden je vragen graag!


Contact Us
Contact Us

Have questions? Please contact us.