Logistieke SAP Consultant (Cloud)

Location : 's-Hertogenbosch
Details:

Een uitdagende carrière op het snijvlak van inkoop, logistiek, verkoop en productie

Help onze handelsorganisaties verder als Logistieke SAP Consultant (Cloud)

Raak jij in de wolken van handelsprocessen? Ben je het liefst bezig met nieuwe manieren om handelsorganisaties te helpen hun volgende stap te bereiken? Dan zou jij zomaar onze nieuwe collega kunnen zijn. We zijn namelijk op zoek naar een ervaren Logistieke SAP Consultant voor onze Cloud diensten, die bovendien diepgaande kennis heeft van de bedrijfsprocessen van onze klanten. Iemand die zich graag bezighoudt op het snijvlak van inkoop, logistiek, verkoop en productie in de cloud oplossing van SAP. Klinkt dit herkenbaar én gaat je hart er sneller van kloppen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat houdt een carrière als Logistieke SAP Consultant bij itelligence in?

itelligence is een dynamische organisatie, volop in groei dankzij onze ambitieuze en gepassioneerde professionals. Kwaliteit staat bij ons altijd op nummer één, op de voet gevolgd door oog voor nieuwe mogelijkheden. Wij denken in kansen en moedigen proactiviteit aan. Bij ons verdwijn je niet in de massa, maar ben je een essentieel onderdeel van het team. Daarom stimuleren we dat je actief bezig blijft met je persoonlijke ontwikkeling. Bij itelligence creëer je je eigen toekomst!

Wat je gaat doen

Wat je doet als Logistieke SAP Consultant voor onze Cloud diensten? In deze functie ben je dé gesprekspartner naar onze opdrachtgevers toe en vertaal je samen met hen de (logistieke) processen naar een SAP-oplossing. Daarbij is kennis van processen natuurlijk heel belangrijk, maar dat geldt net zo goed voor de juiste soft skills om alle betrokkenen bij onze opdrachtgevers aan boord te houden. Daarom verdiep je je maar wat graag in zowel de specifieke eisen van onze klanten als in onze best practices, zodat je optimaal mee kunt denken over de best passende oplossingen. Daar sta je uiteraard niet alleen voor: samen met een team enthousiaste collega’s zet je dat stapje extra om het verschil te maken bij de klant. Zo vervul je vaak een multidisciplinaire rol in uitdagende en inhoudelijke projecten, waardoor je blijft groeien als professional.

The itelligence spirit: dit is wie we zijn

Wie wij zijn? itelligence is een SAP Platinum Partner in ‘s-Hertogenbosch. We zijn dynamisch, snel aan het groeien en ambitieus. Onze professionals hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en doen hun werk met passie. We helpen klanten in binnen- en buitenland met het implementeren van SAP-oplossingen. Dat doen we met onze unieke industry templates. Dat betekent ook dat we klanten unieke oplossingen kunnen bieden, toegespitst op hun specifieke behoeften. Binnen onze implementatietrajecten pakken wij nadrukkelijk onze verantwoordelijkheid en werken we onvermoeibaar naar een succesvolle afronding toe. Daarna is het de beurt aan jou om te shinen en bij te dragen aan de meest efficiënte handelsprocessen van onze klanten!

We werken actief aan het ontwikkelen en delen van branche-specifieke kennis en expertise. Dat doen we niet alleen onderling, maar ook met en voor klanten. Zo willen we onze oplossingen en service nog beter maken. Die mindset vragen we ook van jou. Want, bij ons verdwijn je niet in de massa, maar ben je een essentieel onderdeel van het team. Jouw input om dingen beter te kunnen doen, is dan ook zeer gewenst.

Wat je kunt verwachten van ons

 • Een goed salaris.
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Samenwerken met een team van internationale collega’s.
 • Werken met de nieuwste SAP-software als SAP S/4HANA en SAC.
 • Een goede work-life balans met de mogelijkheid om parttime te werken. 32 uur werken is bijvoorbeeld altijd een optie.
 • Aan de slag in een inspirerend kantoor met veel ruimte om tussen je taken door te ontspannen.
 • De vrijheid om actief te werken aan je persoonlijke ontwikkeling.
 • Een platte organisatiestructuur en een groot teamgevoel.

Dit neem jij mee naar itelligence

 • Een afgeronde opleiding op HBO- of WO-niveau.
 • Minimaal 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie en applicatie (zoals SAP B1/AiO, Microsoft NAV/AX, Exact).
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als het Engels.
 • Goede persoonlijke en sociale vaardigheden, waardoor je soepel met anderen overweg kunt.

 

Is klanten blij maken met ongeëvenaarde Logistieke SAP consultancy een uitdaging waar je zelf ook blij van wordt? Dan gaan we graag met je in gesprek.

Je kunt direct solliciteren via deze link. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Manon Bouman via [email protected] of bel via +31 88 964 40 00.

 

 


Contact Us
Contact Us

Have questions? Please contact us.