SAP Computer System Validation Consultant

Location : 's-Hertogenbosch
Details:

Een uitdagende carrière voor een QA/CSV professional

Sla bruggen tussen IT en het Quality domein als SAP Computer System Validation Consultant

Omschrijf jij jezelf als een QA/CSV professional en zijn de begrippen GAMP5, GMP, of Annex/Part 11 dus allesbehalve abracadabra voor jou? Doe jij ook nog eens niets liever dan bruggen slaan tussen IT en het Quality domein? Dan pas je waarschijnlijk heel goed bij onze vacature voor een ervaren Computer System Validation Consultant. Binnen die functie zoeken we bij itelligence iemand met gedegen kennis van en inzicht in bedrijfsprocessen en kwaliteitsmanagementsystemen. De perfecte kandidaat heeft bovendien de ambitie én benodigde kennis van wet- en regelgeving en computersysteemvalidatie om IT-vraagstukken in de (inter)nationale Life Sciences industrie op te lossen.

Wat houdt een carrière als SAP Computer System Validation Consultant bij itelligence in?

In een notendop: uitdagende projecten binnen de regulated industry. Je vervult daarin een multidisciplinaire rol, waardoor je blijft groeien als professional. Zowel het projectteam als onze klanten adviseer je op praktische wijze over de wet- en regelgeving die op elk project van toepassing is. Daarbij onderscheiden we ons als itelligence met een team van enthousiaste collega’s die veel ervaring hebben met IT-oplossingen binnen de Life Sciences industrie. Denk bijvoorbeeld aan het beheren van het proces rondom de validatie van computersystemen (SAP) zodat ze worden gevalideerd in overeenstemming met zowel wet- en regelgeving als klantspecifieke eisen (GMP, 21 CFR Part 11, Eudralex). Tegelijkertijd ben je de sparringpartner voor onze functionele SAP-consultants die ervoor zorgt dat het systeem perfect wordt geconfigureerd en ingericht naar wens en eisen van de klant.

Wat je gaat doen

Bij itelligence krijg je een warm welkom in het overkoepelende team van SAP Consultants. Iedereen binnen dit team, dus ook jij, adviseert en begeleidt onze klanten bij de vertaling van hun logistieke bedrijfsprocessen naar SAP oplossingen. Je tovert concrete eisen en behoeftes om tot concrete oplossingen die directe invloed hebben op de kwaliteit van logistieke bedrijfsprocessen. Verder adviseer je klanten over het bijsturen en veranderen van deze processen, zodat ze optimaler verlopen en beter aansluiten op de ‘best practice’ (onze templates). Tegelijkertijd bied je maatwerk dat aansluit op de specifieke behoeften van de klant.

Als consultant ben je dus zowel vraagbaak, coördinator als aanspreekpunt voor de klant én voor je collega’s. Daarom zoek je altijd naar de beste oplossingen voor vraagstukken en weet je precies hoe je klanten en collega’s voor die ideeën kunt winnen. Zo slaag je er telkens weer in om complexe opdrachten succesvol en binnen de daarvoor gestelde randvoorwaarden af te ronden.

Daarnaast ben je als Computer System Validation Consultant vooral belangrijk voor de voorbereiding en ondersteuning van het opstellen van de validatiedocumentatie. Ook ben je verantwoordelijk voor het vervullen van de kwaliteitsborgingsfunctie in overeenstemming met overige relevante processen (zoals het kwaliteitsmanagementsysteem van de klant). Je werkzaamheden omvatten onder andere:

 • Het opstellen van validatieplannen.
 • Het uitvoeren van risk assessments.
 • het opstellen van design specificaties, configuratie specificaties en functionele specificaties.
 • Het opstellen van Validation Summary Reports.

Goed om te weten, is dat de functie een sterke internationale insteek heeft, waarbij je minimaal 30% van je tijd aan het reizen bent: zowel nationaal als internationaal (althans, dat is de verwachting in normale tijden, dus zonder corona).

The itelligence spirit: dit is wie we zijn

Wie wij zijn? itelligence is een SAP Platinum Partner. Ons kantoor is gevestigd in ’s-Hertogenbosch, maar de werkzaamheden worden voornamelijk bij klanten op locatie uitgevoerd. We zijn dynamisch, snel aan het groeien en ambitieus. Onze professionals hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en doen hun werk met passie. We helpen klanten in binnen- en buitenland met het implementeren van SAP-oplossingen. Dat doen we met onze industry templates. Dat betekent ook dat we klanten unieke oplossingen kunnen bieden, toegespitst op hun specifieke behoeften. Binnen onze implementatietrajecten pakken wij nadrukkelijk onze verantwoordelijkheid en werken we onvermoeibaar naar een succesvolle afronding toe.

We werken actief aan het ontwikkelen en delen van branche-specifieke kennis en expertise. Dat doen we niet alleen onderling, maar ook met en voor klanten. Zo willen we onze oplossingen en service nog beter maken. Die mindset vragen we ook van jou. Want, bij ons verdwijn je niet in de massa, maar ben je een essentieel onderdeel van het team. Jouw input om dingen beter te kunnen doen, is dan ook zeer gewenst.

Wat je kunt verwachten van ons

 • Een goed salaris.
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Samenwerken met een team van internationale collega’s.
 • Werken met de nieuwste SAP-software als SAP S/4HANA en SAC.
 • Een goede work-life balans met de mogelijkheid om parttime te werken. 32 uur werken is bijvoorbeeld altijd een optie.
 • Aan de slag in een inspirerend kantoor met veel ruimte om tussen je taken door te ontspannen.
 • De vrijheid om actief te werken aan je persoonlijke ontwikkeling.
 • Een platte organisatiestructuur en een groot teamgevoel.

Dit neem jij mee naar itelligence

 • Een afgeronde hbo/wo opleiding.
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een (bio)pharmaceutische of medical devices omgeving, bij voorkeur binnen het Quality Assurance domein met aantoonbare IT affiniteit.
 • De kwaliteit om bedrijfsprocessen snel te analyseren en de interpretatieslag naar relevante procedures en regelgeving te maken (GAMP5, cGMP, PIC/S, etc.).
 • De ambitie om validatie- en kwaliteitsexpertise toe te passen over de hele linie van de Life Sciences industrie.
 • Kennis van IQ, OQ & PQ protocollen.
 • Plezier in reizen.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als het Engels.
 • Goede interpersoonlijke en sociale vaardigheden.

Is klanten blij maken als ongeëvenaarde SAP Computer System Validation Consultant een uitdaging waar je zelf ook blij van wordt? Dan gaan we graag met je in gesprek.

Je kunt direct solliciteren via deze link. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Manon Bouman via [email protected] of bel via +31 88 964 40 00.


Contact Us
Contact Us

Have questions? Please contact us.