SAP FICO Functioneel Support Consultant

Location : 's-Hertogenbosch
Details:

Een uitdagende carrière in Managed Services

Maak impact als SAP FICO Functioneel Support Consultant

De vraag naar Managed Services in de Benelux groeit. We helpen daarom steeds meer klanten met beheer, bij problemen en begeleiden ze bij nieuwe releases, wijzigingen en uitbreidingen in SAP. Daar heeft ons team jou – als ervaren Functioneel Beheerder in SAP FICO – hard voor nodig. Jij bent die ster in functioneel beheer voor financiële bedrijfssoftware van SAP waar we van dromen. Je bent servicegericht, hebt uitgebreide ervaring met en kennis van technisch IT-beheer, hebt affiniteit met financiële bedrijfsprocessen en natuurlijk de echte itelligence-spirit.

Wat houdt een Managed Services-carrière bij itelligence in?

Onze afdeling Managed Services beheert, in samenwerking met onze internationale service delivery centers, de SAP-systemen van onze klanten. We leveren onder meer Managed Cloud en Application Management Services. Als SAP FICO Functioneel Support Consultant ben je de schakel tussen IT en onze klanten die SAP-oplossingen gebruiken voor hun financiële bedrijfsprocessen. Je werkt met een deskundig team vanuit ons kantoor in Den Bosch en gaat af en toe bij onze klanten op bezoek. Kortom: aan de slag met uitdagende IT-vraagstukken vanaf een vaste plek.

Wat je gaat doen

Wat je doet als functioneel beheerder op het gebied van SAP FICO? Met je team ben je verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van SAP-oplossingen van onze klanten en de continuïteit van hun systemen. Dat is geen kwestie van u vraagt, wij draaien. Je bouwt een langetermijnrelatie op, waarin je de werkwijzen en het systeem van de klant goed leert kennen en doorlopend verbeteringen doorvoert.

Verandert de behoefte van de klant? Dan ga jij aan de slag om de oplossing weer zo goed mogelijk te laten aansluiten op de wensen. Changes, uitbreidingen, nieuwe releases: je signaleert, adviseert en realiseert, zodat klanten alles uit hun systeem kunnen halen. Kortom: klanten kunnen zich volledig focussen op hun core business, terwijl jij SAP geruisloos draaiende houdt op de achtergrond. Jij levert graag hoge kwaliteit en duurzame oplossingen. Van het in beheer nemen van nieuwe functionaliteiten tot het oplossen van storingen.

The itelligence spirit: dit is wie we zijn

Wie wij zijn? itelligence is een SAP Platinum Partner in ‘s-Hertogenbosch. We zijn dynamisch, snel aan het groeien en ambitieus. Onze professionals hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en doen hun werk met passie. We helpen klanten in binnen- en buitenland met het implementeren van SAP-oplossingen. Dat doen we met onze unieke industry templates. Dat betekent ook dat we klanten unieke oplossingen kunnen bieden, toegespitst op hun specifieke behoeften. Binnen onze implementatietrajecten pakken wij nadrukkelijk onze verantwoordelijkheid en werken we onvermoeibaar naar een succesvolle afronding toe. Daarna is het de beurt aan jou om te shinen en bij te dragen aan een succesvol Managed Services-proces.

We werken actief aan het ontwikkelen en delen van branche-specifieke kennis en expertise. Dat doen we niet alleen onderling, maar ook met en voor klanten. Zo willen we onze oplossingen en service nog beter maken. Die mindset vragen we ook van jou. Want, bij ons verdwijn je niet in de massa, maar ben je een essentieel onderdeel van het team. Jouw input om dingen beter te kunnen doen is dan ook zeer gewenst.

Wat je kunt verwachten van ons

 • Een goed salaris.
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Samenwerken met een team van internationale collega’s.
 • Werken met de nieuwste SAP-software als SAP S/4HANA en SAC.
 • Een goede work-life balans met de mogelijkheid om parttime te werken. 32 uur werken is bijvoorbeeld altijd een optie.
 • Aan de slag in een inspirerend kantoor met veel ruimte om tussen je taken door te ontspannen.
 • De vrijheid om actief te werken aan je persoonlijke ontwikkeling.
 • Een platte organisatiestructuur en een groot teamgevoel.

Dit neem jij mee naar itelligence

 • Een afgeronde opleiding op HBO- of WO-niveau.
 • Minimaal 5 jaar werkervaring met SAP.
 • Ervaring met customizing.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als het Engels.
 • Goede persoonlijke en sociale vaardigheden, waardoor je soepel met anderen overweg kunt.


Is klanten blij maken met ongeëvenaarde Managed Services in SAP FICO een uitdaging waar je zelf ook blij van wordt? Dan gaan we graag met je in gesprek.

Je kunt direct solliciteren via deze link. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Manon Bouman via [email protected] of bel via +31 88 964 40 00.

 


Contact Us
Contact Us

Have questions? Please contact us.