Details:

Een uitdagende carrière als spil in procesmatige en technische integratiescenario’s

Maak impact als SAP Integratie Consultant

Denk jij van nature in innovatieve en klantgerichte oplossingen? Combineer je die passie met een oneindige nieuwsgierigheid naar de nieuwste ontwikkelingen binnen SAP, maar ook daarbuiten (zoals low-coding)? Dan ben je misschien wel de innovatieve SAP Integratie Consultant met affiniteit voor development/programmeren die we zoeken bij itelligence. Voor die functie hebben we iemand nodig die onze klanten positief-kritisch kan adviseren over zowel best practices als de beste oplossingen voor hun specifieke uitdagingen.

Wat houdt een carrière als SAP Integratie Consultant bij itelligence in?

itelligence is werkzaam in de Food & Agriculture, Life Sciences & Chemicals, Education & Research, Discrete Industries en Wholesale branche in de Benelux. Bij ons krijg je een warm welkom in het overkoepelende team van SAP Consultants. Iedereen binnen dit team, dus ook jij, adviseert en begeleidt onze klanten bij de vertaling van hun logistieke bedrijfsprocessen naar SAP oplossingen. Je tovert concrete eisen en behoeftes om tot concrete oplossingen die directe invloed hebben op de kwaliteit van logistieke bedrijfsprocessen. Verder adviseer je klanten over het bijsturen en veranderen van deze processen, zodat ze optimaler verlopen en beter aansluiten op de ‘best practice’ (onze templates). Tegelijkertijd bied je maatwerk dat aansluit op de specifieke behoeften van de klant.

Als consultant ben je dus zowel vraagbaak, coördinator als aanspreekpunt voor de klant én voor je collega’s. Daarom zoek je altijd naar de beste oplossingen voor vraagstukken en weet je precies hoe je klanten en collega’s voor die ideeën kunt winnen. Zo slaag je er telkens weer in om complexe opdrachten succesvol en binnen de daarvoor gestelde randvoorwaarden af te ronden.

Naast je bijdragen voor het integratie-component draag je ook je steentje bij binnen de afdeling development. Daar werk je aan dezelfde mooie SAP-producten en ben je goed in staat mee te draaien met opdrachten voor onze klanten.

Wat je gaat doen

Als SAP Integratie Consultant bij itelligence ben jij de spil binnen procesmatige en technische integratiescenario’s voor alle procesdomeinen van onze klanten. Daarvoor realiseer je hoogwaardige end-to-end integratie-oplossingen binnen een vastgestelde release strategie. Verder houd jij je bezig met het vaststellen van standaarden en procedures voor end-to-end procesontwerp, modelering en validatie.

Maar er is meer. Binnen deze functie implementeer je ook projecten en functionaliteiten, ben je een sparringpartner voor de business, draag je ideeën aan bij klanten en help je om die vervolgens te implementeren. Je drijfveer is altijd om het proces beter, professioneler en rendabeler te laten verlopen. Zodoende beschik je over module-overstijgende SAP-kennis en -ervaring, functionele modulekennis en een expertise in complexe en domein overstijgende integratiescenario’s. Dat je bovendien aantoonbare ervaring hebt met de integratie van de verschillende SAP-modules en -oplossingen, spreekt wat ons betreft voor zich.

The itelligence spirit: dit is wie we zijn

Wie wij zijn? itelligence is een SAP Platinum Partner in ‘s-Hertogenbosch. We zijn dynamisch, snel aan het groeien en ambitieus. Onze professionals hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en doen hun werk met passie. We helpen klanten in binnen- en buitenland met het implementeren van SAP-oplossingen. Dat doen we met onze industry templates. Dat betekent ook dat we klanten unieke oplossingen kunnen bieden, toegespitst op hun specifieke behoeften. Binnen onze implementatietrajecten pakken wij nadrukkelijk onze verantwoordelijkheid en werken we onvermoeibaar naar een succesvolle afronding toe.

We werken actief aan het ontwikkelen en delen van branche-specifieke kennis en expertise. Dat doen we niet alleen onderling, maar ook met en voor klanten. Zo willen we onze oplossingen en service nog beter maken. Die mindset vragen we ook van jou. Want, bij ons verdwijn je niet in de massa, maar ben je een essentieel onderdeel van het team. Jouw input om dingen beter te kunnen doen, is dan ook zeer gewenst.

Wat je kunt verwachten van ons

 • Een goed salaris.
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Samenwerken met een team van internationale collega’s.
 • Werken met de nieuwste SAP-software als SAP S/4HANA en UI5.
 • Een goede work-life balans met de mogelijkheid om parttime te werken. 32 uur werken is bijvoorbeeld altijd een optie.
 • Aan de slag in een inspirerend kantoor met veel ruimte om tussen je taken door te ontspannen.
 • De vrijheid om actief te werken aan je persoonlijke ontwikkeling.
 • Een platte organisatiestructuur en een groot teamgevoel.

Dit neem jij mee naar itelligence

 • Een afgeronde opleiding op hbo- of wo-niveau.
 • Bij voorkeur 3-4 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie.
 • Kennis van en vooral ervaring met het werken met SAP PO/PI en bij voorkeur ook CPI.
 • Ervaring met development/programmeren (bijv. in SAP/Mendix/Java/etc.).
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels.
 • Goede persoonlijke en sociale vaardigheden, waardoor je soepel met anderen overweg kunt.
 • Zegt de kleur geel je iets? Dan zoeken we je zeker!


Is klanten blij maken als ongeëvenaarde SAP Integratie Consultant een uitdaging waar je zelf ook blij van wordt? Dan gaan we graag met je in gesprek.

Je kunt direct solliciteren via deze link. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Manon Bouman via [email protected] of bel via +31 88 964 40 00.

 


Contact Us
Contact Us

Have questions? Please contact us.