Details:

Wie zoeken wij?

Heb jij je Bachelor/Master diploma op zak en ben je op zoek naar een uitdagende job in de consultancy? Ben je geïnteresseerd in een IT traineeship en wil je de klant helpen zijn/haar bedrijfsprocessen te optimaliseren?

itelligence is op zoek naar trainees! Heb je affiniteit met IT en Supply Chain Management en wil je graag bezig zijn met het optimaliseren van logistieke processen binnen één van de volgende industrieën: Life Sciences, Food & Agro, Wholesale & Professional Services of Discrete Industry?

Wil jij de brug zijn tussen IT en de business? En zie je jezelf dit doen in een (cloud) oplossing van SAP?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wat bieden wij?

Een traineeship bij itelligence, een dynamische organisatie, volop in groei. Onze ambitieuze professionals hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en passie voor wat ze doen. Wij denken in kansen en moedigen pro-activiteit aan. Bij ons verdwijn je niet in de massa, maar ben je een essentieel onderdeel van het team.

Ben je op zoek naar uitdagende en inhoudelijke full cycle projecten? Wij onderscheiden ons doordat we werken met industry templates, die de ruimte bieden om unieke oplossingen voor elke klant neer te zetten.

Samen met een team enthousiaste collega’s zet je dat stapje extra om het verschil te maken bij de klant.

Je kunt vaak een multidisciplinaire rol in een project vervullen, waardoor je blijft groeien als professional. Wij stimuleren daarnaast dat je actief bezig blijft met je persoonlijke ontwikkeling. Bij itelligence creëer je je eigen toekomst!

Wij bieden een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij hechten veel waarde aan een goede work-life balance van onze medewerkers en bieden standaard de mogelijkheid parttime te werken (32 uur is altijd een optie).

 

Herken je jezelf in onderstaande kenmerken?

–      Afgeronde HBO/WO opleiding.

–      Sterke affiniteit met IT en Bedrijfsprocessen.

–      Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als het Engels.

–      Goede interpersoonlijke en sociale vaardigheden.

Solliciteer dan direct via deze link. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Aniel Balradj via [email protected] of telefoonnummer +31 40-296 86 00.

 

Wat doet itelligence?

itelligence is SAP Platinum partner. Wij helpen onze klanten bij het succesvol implementeren van ERP oplossingen. Binnen het realisatietraject pakken wij daarbij nadrukkelijk onze verantwoordelijkheid voor de succesvolle afronding. Om tot betere oplossingen te komen, werken we actief aan het ontwikkelen en het delen van branche-specifieke kennis en expertise. Niet alleen onderling, maar juist met en voor onze klanten. We make a difference!

Ons kantoor is gevestigd in ‘s-Hertogenbosch. De werkzaamheden worden echter voornamelijk bij de klant op locatie uitgevoerd.


Contact Us
Contact Us

Have questions? Please contact us.