Versterk ons als SAP Service Delivery Manager

Location : 's-Hertogenbosch
Details:

Een uitdagende carrière in Managed Services

De vraag naar Managed Services in de Benelux groeit. Klanten helpen met beheer, bij problemen en begeleiden bij wijzigingen en uitbreidingen in SAP. Daar heeft ons team jou – als ervaren Service Delivery Manager – hard voor nodig. Jij bent die SDM waar we van dromen: servicegericht, mét uitgebreide ervaring en kennis van technisch en/of applicatie-beheer en natuurlijk de echte itelligence-spirit.

Wat houdt een carrière als SDM bij itelligence in?

Onze afdeling Managed Services beheert, in samenwerking met onze internationale service delivery centers, de SAP-systemen van onze klanten. We leveren onder meer Managed Cloud en Application Management Services. Als Service Delivery Manager ben je verantwoordelijk voor enkele klanten met Managed Services-contracten.

Wat je gaat doen

Wat je doet als Service Delivery Manager? Je zorgt dat de klanten die onder jouw verantwoordelijkheid vallen tevreden zijn en blijven. Je managet de dienstverlening zoals deze is afgesproken met de klant en zorgt dat de afgesloten contracten winstgevend zijn. Dat doe je samen met een internationaal team van Managed Services-consultants. Je stuurt ze aan en ondersteunt ze, zodat je klanten precies krijgen wat ze kunnen verwachten. En uiteraard doe je je best om die verwachtingen te overtreffen.

Jouw werk als SDM in concrete taken

Uiteraard is dat niet het enige. Je bent ook verantwoordelijk voor de projectleiding van kleinere projecten, voor de escalatie en de-escalatie van processen, je identificeert en contracteert uitbreidingen, wijzigingen en extra werk en stelt daarvoor SLA’s op, maakt analyses van de bestaande SLA’s en feitelijk gebruik, je gaat periodiek met de klant om tafel om de dienstverlening te evalueren. Daarnaast organiseer je de services aan nieuwe klanten en draag je zorg voor een soepele onboarding. En, doorlopend werk je aan de verbetering van interne processen, zodat onze dienstverlening aan de klant alleen maar beter wordt.

The itelligence spirit: dit is wie we zijn

Wie wij zijn? itelligence is een SAP Platinum Partner in ‘s-Hertogenbosch. We zijn dynamisch, snel aan het groeien en ambitieus. Onze professionals hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en doen hun werk met passie. We helpen klanten in binnen- en buitenland met het implementeren van SAP-oplossingen. Binnen deze trajecten pakken wij nadrukkelijk onze verantwoordelijkheid en werken we onvermoeibaar naar een succesvolle afronding toe. Daarna is het de beurt aan jou om te shinen en bij te dragen aan een succesvol Managed Services-proces.

We werken actief aan het ontwikkelen en delen van branche-specifieke kennis en expertise. Dat doen we niet alleen onderling, maar ook met en voor klanten. Zo willen we onze oplossingen en service nog beter maken. Die mindset vragen we ook van jou. Want, bij ons verdwijn je niet in de massa, maar ben je een essentieel onderdeel van het team.

Wat je kunt verwachten van ons

 • Een goed salaris.
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Een goede work-life balans met de mogelijkheid om parttime te werken. 32 uur werken is bijvoorbeeld altijd een optie.
 • Aan de slag in een inspirerend kantoor met veel ruimte om tussen je taken door te ontspannen.
 • De vrijheid om actief te werken aan je persoonlijke ontwikkeling.
 • Een platte organisatiestructuur en een groot teamgevoel.

Dit neem jij mee naar itelligence

 • Een afgeronde opleiding op HBO- of WO-niveau.
 • Minimaal 10 jaar werkervaring, waarvan 4 jaar werkzaam in technisch beheer en/of applicatiebeheer van SAP-applicaties.
 • Ervaring en kennis van SAP, outsourcing, ITIL, SLA’s en change requests.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als het Engels.
 • Goede persoonlijke en sociale vaardigheden, waardoor je goed met anderen overweg kunt.

Is klanten blij maken met ongeëvenaarde Managed Services een uitdaging waar je zelf ook blij van wordt? Dan gaan we graag met je in gesprek.

Je kunt direct solliciteren via deze link. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Manon Bouman via [email protected] of via telefoonnummer +31 88-964 40 00.

 


Contact Us
Contact Us

Have questions? Please contact us.