Versterk ons als SAP Teamlead Application Management

Location : 's-Hertogenbosch
Details:

Een uitdagende carrière in Managed Services

De vraag naar Managed Services in de Benelux groeit. Daar heeft ons team jou – als Teamlead Application Management – hard voor nodig. Jij bent die Teamlead waar we van dromen: servicegericht, mét ervaring en kennis van SAP-systemen en natuurlijk de echte itelligence-spirit.

Wat houdt een carrière als Teamlead Application Management bij itelligence in?

Onze afdeling Managed Services beheert, in samenwerking met onze internationale service delivery centers, de SAP-systemen van onze klanten. We leveren onder meer Managed Cloud en Application Management Services. Als Teamlead Application Management leid je een team van functionele consultants, dat zich focust op Application Management Services aan onze SAP-klanten, met name S/4HANA.

Wat je gaat doen

Wat je doet als Teamlead Application Management? Jij bent het eerste aanspreekpunt voor SAP Enterprise Support en bewaakt de Partner Center of Expertise-certificering. Naast leiding geven aan een betrokken en gemotiveerd team, ga je zelf ook op zoek naar consultants die in jouw club passen. Je werft, je coacht, je beoordeelt en je draagt bij aan de ontwikkeling van je teamleden. Maar, je bent ook die meewerkend voorvrouw of voorman die zelf de mouwen opstroopt. Je ondersteunt als functioneel consultant onze klanten, begeleidt ze tijdens transities of maakt offertes.

Jouw werk als Teamlead in concrete taken

Je ondersteunt onze presales-consultants bij het winnen van nieuwe klanten of bij uitbreiding van de dienstverlening. Ook maak je met onze businessunits afspraken over het overdragen van projecten aan functioneel beheer. Je bewaakt de ticketvoortgang van de afdeling Application Management en houdt de bestede uren in de gaten. Ook stel je prioriteiten in de afhandeling van tickets en organiseer je de benodigde middelen voor en capaciteit en competenties van je teamleden. Daarnaast stel je een planning op voor de inzet van consultants op beheercontracten en vervolgprojecten. Ondertussen werk je ook doorlopend aan het verbeteren van de service van jouw team en de samenwerking met onze internationale serviceteams. Je houdt je teamleden scherp wanneer het aankomt op innovatie en procesverbetering.

The itelligence spirit: dit is wie we zijn

Wie wij zijn? itelligence is een SAP Platinum Partner in ‘s-Hertogenbosch. We zijn dynamisch, snel aan het groeien en ambitieus. Onze professionals hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en doen hun werk met passie. We helpen klanten in binnen- en buitenland met het implementeren van SAP-oplossingen. Binnen deze trajecten pakken wij nadrukkelijk onze verantwoordelijkheid en werken we onvermoeibaar naar een succesvolle afronding toe. Daarna is het de beurt aan jou en je team om te shinen en bij te dragen aan een succesvol applicatiemanagement.

We werken actief aan het ontwikkelen en delen van branche-specifieke kennis en SAP expertise. Dat doen we niet alleen onderling, maar ook met en voor klanten. Zo willen we onze oplossingen en service nog beter maken. Die mindset vragen we ook van jou. Want, bij ons verdwijn je niet in de massa, maar ben je een essentieel onderdeel van het team.

Wat je kunt verwachten van ons

 • Een goed salaris.
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Een goede work-life balans met de mogelijkheid om parttime te werken. 32 uur werken is bijvoorbeeld altijd een optie.
 • Aan de slag in een inspirerend kantoor met veel ruimte om tussen je taken door te ontspannen.
 • De vrijheid om actief te werken aan je persoonlijke ontwikkeling.
 • Een platte organisatiestructuur en een groot teamgevoel.

Dit neem jij mee naar itelligence

 • Een afgeronde opleiding op HBO- of WO-niveau.
 • Je hebt ervaring met SAP software (zoals ECC, S/4HANA, SCP, SAC en SuccessFactors).
 • Ervaring en kennis van outsourcing, ITIL, SLA’s en change requests.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als het Engels.
 • Goede persoonlijke en sociale vaardigheden, waardoor je goed met anderen overweg kunt.

Samen met je team onze klanten blij maken met ongeëvenaard applicatiemanagement. Is dat een uitdaging waar je zelf ook blij van wordt? Dan gaan we graag met je in gesprek.

Je kunt direct solliciteren via deze link. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Manon Bouman via [email protected] of via telefoonnummer +31 88 964 40 00.

 


Contact Us
Contact Us

Have questions? Please contact us.